Frankfurt çırpınıyor

Güncelleme Tarihi:

Frankfurt çırpınıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 1999 00:00

Haberin Devamı

Werder Bremen'i deplasmanda 2-1 yenerek, az da olsa Alman Ligi'nde kümede kalma umutlarını sürdürdü.

Almanya Ligi'nde kümede kalma mücadelesi veren Eintracht Frankfurt, kendisi gibi zordaki rakibi Werder Bremen'i deplasmanda 2-1 yenerek az da olsa umudunu sürdürdü. Galip gelememesi halinde ligde tutunma şansını kaybedecek olan Frankfurt'a galibiyeti getiren golleri 55. dakikada Alexander Schur ve 70. dakikada Thomas Sobotzik attı. Bremen'in tek golü 72. dakikada Marco Bode'den geldi. Bu sonuçla Eintracht Frankfurt 17., Bremen de 15. sırada kaldı.

Stuttgart deplasmanda Hansa Rostock'a 3-0 yenilince küme düşme tehlikesini ensesinde hissetmeye başladı. 29. dakikada Marko Rehmer'in golüyle yenik duruma düşen Stuttgart, 45. dakikada Zvonimir Soldo kırmızı kart görünce sahada 10 kişi kaldı. Hansa Rostock 80 ve 89. dakikalarda Slawomir Majak'ın golleriyle farka koştu. Hansa Rostock bu galibiyetle 3 basamak tırmanıp, düşme hattından biraz daha uzaklaşıp 11. sıraya çıktı. Stuttgart ise 13. sırada kaldı.

Fortuna PSV'yi yıktı

Hollanda Ligi'nde Fortuna Sittard, PSV Eindhoven'ı 6-4 yendi ve rakibinin matematiksel olarak olmasa da 2 maçı kala ligde ikincilikle gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılma umutlarını söndürdü. 30 maçta 71 puanlı Feyenoord'u, 31 maçta 59 puanla Willem II izliyor. PSV'nin ise 32 maçta 55 puanı var.

Fortuna Sittard'ı farka taşıyan golleri ise Regillio Simons(4), Wilfried Bouma ile topu kendi ağlarına gönderen Andre Ooijer'den geldi. PSV'nin gollerini ise Ruud van Nistelrooij (2) ve Luc Nilis ile Theo Lucius attı.

Zinedine Zidane sezonu kapattı

Juventus'ta ünlü Fransız futbolcu Zinedine Zidane sakatlığı nedeniyle sezonu kapattı. ANSA haber ajansı Zidane'ın sağ dizindeki sakatlığın son durumunu öğrenmek amacıyla Strasbourg'a gideceğini, gerekirse bıcak altına yatacağını açıkladı. Zidane'ın ameliyat halinde bir süre sahalardan ayrı kalacağı, Juventus'un İtalya Ligi'ndeki kalan 3 maçında da forma giyemeyeceği belirtildi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!