Fotoğraf tutkunlarına çağrı

Güncelleme Tarihi:

Fotoğraf tutkunlarına çağrı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2017 11:23

Fotoğraf tutkunlarına çağrı

Haberin Devamı

BALIKESİR Valiliği resmi Twitter hesabında, ilin çeşitli bölgelerinden doğa fotoğrafları paylaşıp, fotoğraf tutkunlarını kente davet etti.

Balıkesir Valiliği tarafından 'Fotoğraf tutkunları için en renkli durak Balıkesir' başlığıyla yapılan çağrıda yer alan, dağlardan, denizden, köylerden, ormanlardan ve denizaltından çekilmiş fotoğraflar göz kamaştırdı. "Her köşesi her mevsim rengarenk" sloganıyla yapılan açıklamada, nerelerde trekking, kuş gözlemciliği ve cip safari yapılacağı belirtildi.

İSTER TREKKİNG YAPIN İSTER KUŞ GÖZLEMLEYİN

Twitter'den yapılan açıklamada, "Balıkesir'de bulunan Kazdağları, topografik özellikleri ile trekking faaliyetlerinde turistlerin cazibe merkezi olmaktadır. Kazdağları'nda Yayla Tepe ve Ayı Deresi önemli durak noktalarıdır. Sındırgı, Dursunbey, Edremit, Ayvalık, Erdek ve Susurluk'ta trekking organizasyonları gerçekleşmektedir. Elverişli ortam ile gelişen Cip Safari turları doğaseverler için Balıkesir'i uğrak noktası haline getirdi. Kazdağları safari için yoğun talep gören bir bölgedir. Manyastaki Kuş Cenneti Milli Parkı, sahip olduğu canlı çeşitliliği ile kuş gözlemcileri için Türkiye'nin 1 numaralı merkezidir. Milli Park başta su kuşları olmak üzere, çok çeşitli yaban hayvanına ev sahipliği yapmaktadır. Gönen ve Edremit'te kuş gözlemciliği için potansiyel taşıyan yerler arasındadır" denildi.

PAYLAŞILAN FOTOĞRAFLAR BÜYÜLEDİ

Balıkesir Valiliği'nin resmi Twitter hesabında yer alan Bandırma, Manyas Kuş Cenneti ve ilin değişik ilçelerinden çekilen fotoğraflar ile Ayvalık'ta deniz altında çekilen fotoğraflar, hayran bıraktı.

Hilmi DUYAR / BALIKESİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!