Formada Kartal şıklığı

Güncelleme Tarihi:

Formada Kartal şıklığı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2009 00:00

Çifte kupalı şampiyon Beşiktaş’ın 2009-2010 sezonu formaları dün akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen bir defileyle tanıtıldı.

Haberin Devamı

İşte Kartal'ın yeni sezon formaları / Galeri

Adidas ve Kartal Yuvası ile beraber 3 farklı model olarak hazırlanan yeni formalar siyah beyazlıların beğenisine sunuldu.

Ülker ile Adidas’ın işbirliği ile yapılan tanıtım gecesinde, Nobre, Sivok Ferrari, Serdar Özkan, Uğur, Holosko, Yusuf, İsmail ve Ernst mankenlik yaptı.

Başkan Yıldırım Demirören, yöneticiler Şeref Yalçın, Ertunç Soğancıoğlu, Nedim Sarsmaz, Halim Aydın’ın hazır bulunduğu gecede tanıtılan formalar bugünden itibaren Beşiktaş’ın lisanslı ürünlerini satan İstanbul, Ankara, İzmir ve Kayseri Kartal Yuvası mağazalarında satışa sunulacak.

Ankara Karum Kartal Yuvası işletmecisi Burak Sür yurt içi ve dışına internet yolu ile satış gerçekleştirdiklerini belirtti ve sipariş yetiştirmekte zorlandıklarını söyledi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'TA YENİ FORMALAR SATIŞA ÇIKIYOR

Beşiktaş'ta, dün düzenlenen defileyle tanıtılan yeni sezon formalarının satışa sunulacağı tarihler belli oldu.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, çubuklu ve beyaz (pençe) formalar bugün İstanbul'da, yarın tüm Türkiye'de, damalı formalar ise 21 Temmuz'da İstanbul'da, 22 Temmuz'da da her şehirde satışa çıkarılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!