Forlan'dan kaçamak Galatasaray yanıtı

Güncelleme Tarihi:

Forlandan kaçamak Galatasaray yanıtı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2011 11:46

Copa America'da Paraguay'ı 3-0 yenerek şampiyon olan Uruguaylı oyuncular Muslera, Lugano ve Forlan finali izleyen futbolseverlere önemli mesajlar gönderdi.

Haberin Devamı

Daha önce DHA'ya röportaj veren Fernando Muslera, ilk kez galibiyet sonrası, Uruguay basınına Galatasaray ile anlaşmaya vardığını açıkladı. Uruguaylı gazetecilerin "Yanımızda bir Türk gazeteci var senin Galatasaray'a transfer olduğundan bahsediyor doğru mu?" sözlerine evet yanıtı veren Muslera, gazetecilerin "çok para iste" diye takılmalarına "maalesef bitirdik anlaşmayı" diye yanıtladı. Tota'dan (Lugano) çok tavsiye aldın mı sorusu üzerine, "Çok aldım sağolsun, çok yardımcı oldu. Kupayı kazanıncaya kadar arkadaştık ama artık bu dakikadan sonra benim bir numaralı rakibim" derken, "Annem ve babam İstanbul'u çok övüyorlar ben de yakında tanıma şansına sahip olacağım" diye konuştu.

LUGANO, URUGUAY'I DESTEKLEYEN 25 MİLYON FENERBAHÇE TARAFTARINA SELAM GÖNDERDİ

Haberin Devamı

Lugano ise bir kez daha DHA aracılığıyla Fenerbahçeli taraftara selam gönderdi. "Bugün Uruguay'ı destekleyen 25 milyon Fenerbahçeli taraftara kocaman selamlar, 10 gün içinde Türkiye'de olacağım" diyen Lugano, kupayı tüm milli takım oyuncularına ve çalışanlarına ithaf ettiğini açıkladı.

FORLAN'DAN GALATASARAY TRANSFERİNE KAÇAMAK YANIT

Diego Forlan ise Galatasaray'dan 15 milyon Avro'ya Galatasaray'a gidiyormuşsun, doğru mu sorusunu"iyi paraymış düşünmek lazım" esprisiyle yanıtladı. Israrlı Galatasaray'a gidiyor musun soruları üzerine "çok baskı yapıyorsunuz, bir şey söylüyorum sonra her yerde çıkıyor" diye yanıtladı. Bunun üzerine "Yani gitmiyorsun o zaman" yorumuna ise "Bilmiyorum, hayır, sonra bakacağız" diyerek kaçamak yanıt verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!