Folkart Akademi'de sertifika heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Folkart Akademide sertifika heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2017 12:40

Folkart Akademi'de sertifika heyecanı

Haberin Devamı

FOLKART Akademi'de nisan-mayıs ve mayıs-haziran şeklinde iki etap halinde gerçekleştirilen eğitim sürecinde, toplam 628 kişi eğitim aldı. 400 çocuk, 200 yetişkin ve özel yetenek sınavıyla seçilen 28 kişi eğitimlere katıldı.

 İkinci etap kursiyerler için Folkart Çarşı'da düzenlenen törene çok sayıda davetli katıldı. Mayıs-Haziran döneminde eğitim alan kursiyerler için düzenlenen törene konuk olarak ünlü oyuncu Erhan Yazıcıoğlu da katıldı. Törende Folkart Akademi Proje Koordinatörü tiyatrocu Volkan Severcan, tiyatro oyuncusu ve akademi öğretmenleri Zeyno Günenç, Ziya Kürküt ile Şule Demirezen, Yeşim Alıç, Murat Kodallı ve Sim Tolga, Banu Gökçül de hazır bulundu. Düzenlenen törende konuşan Folkart Academy Proje Koordinatörü Volkan Severcan, “Mayıs-Haziran dönemi kursiyerlerimizin sertifikalarını verdik. Folkart'a bu güzel tablo nedeniyle çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Eğitimlerde yetişkinler 40 saat, çocuklar ise 20 saat eğitim aldıklarını anlatan Severcan “Ustalarla Tiyatro Atölyesi" kapsamında Zeyno Günenç, Ziya Kürküt, Yeşim Alıç, İbrahim Raci Öksüz, Almıla Uluer Atabeyoğlu, Kerem Atabeyoğlu, Gürol Tonbul, Oktay Keresteci gibi alanlarında usta oyuncular ve uzman isimlerin, katılımcılara eğitimler verildiğini söyledi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!