Floyd Mayweather Andre Berto maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Floyd Mayweather Andre Berto maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2015 18:27

Dünyanın en çok konuşulan boksörlerinden biri olan Floyd Mayweather WBC ve WBA Yarı Orta Sıklet Dünya Şampiyonluk maçında Andre Berto ile karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

Ünlü boksör Floyd Mayweather, Manny Pacquiao ile karşılaştığı son maçında 250 Milyon Dolar kazanarak inanılmaz bir rekora imza atmıştı. Yüz yılın maçı olarak bilinen dev maç için 600 Milyon Dolar ciro yapılırken bu pastadan 120 Milyon Doları Manny Pacquiao, 250 Milyon Doları ise Floyd almıştı.

Floyd Mayweather'in yarın sabah 6'da karşılaşacağı Andre Berto maçından alacağı garanti para da açıklandı. Tıpkı Maidana ve Guerrero maçlarında olduğu gibi 32 Milyon Dolar garanti para alacak olan Floyd Mayweather PPV gelirlerinden de pay alacak. Haitili Andre Berto ise bu maçı kazansın yada kaybetsin alacağı ücret 4 Milyon Dolar.


172 ÜLKEDE CANLI YAYINLANACAK
Floyd maçı kazanırsa ekran başındaki ve MGM Grand Garden Arena'da maçı takip edecek kişiler tarihe tanıklık etmiş olacak. Floyd Mayweather kazanırsa, Rocky Marciano'nun 49-0'lık rekoru egale edilmiş olacak. Floyd Mayweather - Andre Berto mücadelesinin bulunduğu organizasyonda toplam 3 dünya şampiyonluk müsabakası daha oynanacak. Karşılaşmanın 172 ülkeden canlı yayınlanacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Tarihi mücadelede 13 Eylül Pazar günü sabaha karşı TSİ ile 06.00'da başlayacak.

Floyd Mayweather vs Andre Berto / WBC ve WBA Yarı Orta Sıklet Dünya Şampiyonluk Maçı Kanaltürk kanalından canlı olarak yayınlanacak.

BAKMADAN GEÇME!