Flörtünü babaanesiyle tanıştırdı

Şarkı sözü yazarı Fikret şeneş, önceki gün doğum gününü kutladı. Oğlu Celal Çapa’nın sahibi olduğu Karaköy’deki Liman Lokantası’nda dostlarıyla birlikte yeni yaşını kutlayan Fikret Hanım’a en büyük sürprizi torunu Ceylan Çapa yaptı.

Haberin Devamı

Ceylan, iki yıldır flört ettiği erkek arkadaşı Burçin Serter’i doğum gününde babaannesiyle tanıştırdı. Duyduğuma göre torununun çocuğunu görmek isteyen Fikret şeneş bu duruma çok sevinmiş ve Ceylan’a evlenip çocuk sahibi olması için acele etmesini fısıldamış. Ahmet, Celal-şebnem Çapa’nın birlikte organize ettiği doğum günü kutlamasına katılanlar arasında Aliye Simavi, Ajda Pekkan, Yasemin-Jefi Kamhi, Ersoy Çetin ve sevgilisi Sennur Çiftçi de vardı.

Cafe Palace açıldı

Tolga Atalay’ın konsept danışmanlığını yaptığı, Fevzi Donat ve Kamil Hacıbektaşoğlu’nun sahibi olduğu Cafe Palace, Erenköy’de açıldı. 80’den fazla yemek çeşidinin bulunduğu zengin mönüsü ile dikkat çeken mekânın açılışında, Sıdıka-Oğuz Atalay çifti oğulları Tolga Bey’i yalnız bırakmadı. Açılışa katılanlara mönüdeki yiyeceklerin minyatürleri ikram edildi.

Haberin Devamı

Gerginiz biraz

Edvina Özyeğin, önceki gün Bebek’te arkadaşlarıyla buluştu. Edvina Hanım, Midpoint’te içilen birer kahve ve keyifli sohbetin ardından otopark görevlisinden otomobilini istedi.
Ancak görevli bir türlü gelmek bilmedi. Bir süre bekleyen Özyeğin, dakikalar geçtikçe gerildi. Çaresizce biraz daha bekleyen Özyeğin, görevlinin nihayet getirdiği otomobiline sinirle binip oradan uzaklaştı.

Yaman değişim

Podyumlara 2000’li yılların başında adım atan manken Fatma Yaman’a önceki gece Hotel Les Ottomans’da rastladım. Görünümü o yıllara kıyasla hayli değişmişti. Dudaklarını kalınlaştıran genç manken, yaptırdığı bu son değişiklikle top modeller kadar cazibeli görünüyordu...

Ünlülerin pilates hocası geliyor

Dünyaca ünlü isimlerin pilates eğitmenliğini yapan, aynı zamanda Madonna, Julia Roberts, Nicole Kidman gibi pek çok yıldızın pilates hocalarına da eğitim veren Deborah Lessen, ıstanbul’a geliyor. Amerika PMA-Pilates Method Alliance’ın başkanı olan Deborah Lessen, pek çok ülkede verdiği “Carola’ya Övgü” adlı pilates semineriyle 14-15 Mart günleri Pilates Studio Form’da olacak. Lessen, iki gün boyunca Türkiye’deki pilates eğitmenleriyle deneyimlerini paylaşacak.

Haberin Devamı

Dervişler Nişantaşı’nda

Mehmet Günyeli, “Dervişler” adlı fotoğraf serisinden “ınancın Dansı” adını verdiği üç siyah-beyaz fotoğrafı, geçtiğimiz yıl 16-19 Ekim’de Contemporary ıstanbul’da; serinin diğer fotoğraflarını da 4-7 Aralık’ta Miami Sanat Fuarı’nda sergilemişti. Dervişler serisinin tamamı, C.A.M. Galeri Nişantaşı’nda sergilenmeye başlandı. Günyeli, fotoğraflarında alışılagelmiş Mevlevi görüntülerinin, yani dönen derviş imgesinin dışında farklı bir geometriyi öne çıkarıyor. Sanatçı, inançların insanları eşitleme hedefini ve bir bütün olma amacını benimseyen ruhunu fotoğraflarında estetik bir yücelişe doğru taşıdığını söylüyor. Sergi, 29 Mart’a kadar açık kalacak.

Haberin Devamı

TİKAD’dan Toptan’a anlamlı ziyaret

Türkiye ış Kadınları Derneği (TıKAD) üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Türkiye’de yaşanan ekonomik, siyasal ve sosyal gelişmeleri değerlendirmek ve TBMM’nin yürüttüğü “90. Yılda Milli Egemenliğe Adım Adım” projesine destek vermek amacıyla geçtiğimiz salı günü TBMM Başkanı Köksal Toptan’ı makamında ziyaret etti. Görüşme sırasında bir konuşma yapan TıKAD Başkanı Nilüfer Bulut, “Milli egemenlik kavramını ülkemizin sanayicisi, siyasetçisi ve anneleri olarak gelecek nesillere aktarmanın gayreti içerisindeyiz.” dedi. TıKAD Yönetim Kurulu Üyeleri Demet Sabancı Çetindoğan, Sema Güral Sürmeli, Hülya Kalyoncu, Figen Kuzanlı, Müge Sırmabıyık ve Sevgi Aksoy da Toptan’a TBMM’nin kuruluş sürecinin kutlanacağı 90. Yılda Milli Egemenliğe Adım Adım projesine destek vermek istediklerini dile getirdiler.

Haberin Devamı

Köksal’dan özel dans dersleri

Yılmaz Köksal, 30 yıldır kendini dansa adamış bir isim. Bu süre içinde birçok ünlüye danslarıyla eşlik eden Köksal, 15 yıl önce her yaştan dans meraklısına ders vermeye başlamış. Askeri okullarda, kolejlerde, liselerde ve dershanelerde eğitim veren dansçı, en büyük hayalini beş yıl önce gerçekleştirmiş ve Bakırköy’de kendi adıyla bir dans eğitim merkezi kurmuş. Köksal; salsa, tango, oryantal, break dance, modern dans, bale, halk oyunları eğitimi veren eğitim merkezinde şimdi de düğününde fark yaratmak isteyenlere yardımcı oluyor.

Society tam gaz

Ankara gece hayatının önde gelen canlı müzik mekânlarından Society, ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. Gazi-osmanpaşa’da bulunan mekânda bu akşam “Çok Tatlısın” şarkısıyla tanınan Serap Sapaz sahneye çıkacak. Genç şarkıcı, kendisini izlemeye gelenleri canlı performansıyla eğlendirecek.

Haberin Devamı

Maldivler yanığı

Eda Taşpınar, Denizbank’ın reklamlarında oynamak için geçtiğimiz günlerde Deniz Akkaya, Erdal Özyağcılar ve Beyazıt Öztürk’le birlikte Maldivler’e gitmişti. ıstanbul’a dönen Taşpınar’a önceki gün öğle saatlerinde Bebek’te rastladım. Eda Hanım, Maldivler’de iyice bronzlaştırdığı tenini dosta düşmana göstermek istercesine Bebek sahilinde yürüyüşe çıkmıştı.

Yazarın Tüm Yazıları