FIVB bayan aday hakem kursu sona erdi

Güncelleme Tarihi:

FIVB bayan aday hakem kursu sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2012 16:31

Uluslararası Voleybol Federasyonları Birliği'nin (FIVB) bayan aday hakem kursu sona erdi.

24-30 Eylül tarihlerinde 14 aday hakemin katılımıyla düzenlenen kurs, Ankara Limak Ambassadore Otel'de yapılan diploma töreniyle son buldu. Törene, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Başkanı ve FIVB 2. Başkan Vekili Andre Meyer, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Erol Ünal Karabıyık, kurs direktörü Gyula Radi, kurs eğitmeni Jean Claude Baccus, TVF Genel Sekreteri ve CEV Asbaşkanı Sinem Mavili, CEV Hakem Komisyonu Üyesi Nihat Ermihan ve kurs sorumlusu uluslararası hakem Aziz Yener katıldı.

Diploma töreninde konuşan kurs direktörü Radi, mükemmel organizasyonu için TVF'ye teşekkür etti.

TVF Başkanı Karabıyık ise voleybolda hakemliğin çok önemli olduğunu belirterek, “Bundan dolayı hakem eğitimi de çok önemli. FIVB hakem eğitimine verdiği önemi, Sayın Meyer'in diploma töreni için Türkiye'ye gelmesiyle bir kez daha göstermiş oldu” dedi.

FIVB'ye, organizasyon konusunda kendilerine duydukları güven nedeniyle teşekkür eden Karabıyık, diploma alacak hakemlere başarılar diledi.

CEV Başkanı ve FIVB 2. Başkan Vekili Andre Meyer de, konuşmasında yapılan organizasyondan övgü ile bahsederek yetkililere teşekkür etti, bayan hakemlere yönetecekleri maçlarda başarılar diledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!