Fırtına'dan transfer taarruzu

Güncelleme Tarihi:

Fırtınadan transfer taarruzu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2013 00:37

Bordo mavililer, Avrupa’dan çok sayıda gurbetçiyle ilgileniyor. Yurtiçinde takas formülüne gitmeyi planlayan Trabzonspor’da hedefte Cenk Tosun ve Eneramo var.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR, kongre kulisleri ve Türkiye Kupası heyecanıyla hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçına hazırlanırken teknik direktör Tolunay Kafkas ve yönetim, bir yandan da gözünü transfere dikti.

Bordo mavili ekiple anlaşmadan önce görev yaptığı Milli Takım’da özellikle genç futbolcularla ilgili geniş bir portföy edinen Tolunay Kafkas, gelecek sezon için bordo mavili takıma adeta gençlik aşısı yapmayı planlıyor. Trabzon’a geldikten hemen sonra Ali Öztürk ve Uğur Dündar’ı takıma kazandıran Kafkas, gelecek yıl için koşan, pres yapan, tekniği yüksek, genç oyunculardan kurulu bir takım yaratmayı hedefliyor.

GENÇLER KISKACA ALINDI

BU doğrultuda özellikle genç oyuncuların transferine ağırlık verecek olan bordo mavililer, Avrupa’ya da yöneldi. Hamburg’tan Tolgay Arslan, Nürnberg’ten Muhammet İldiz, Borussia Mönchengladbach’ta kiralık oynayan Wolfsburglu Tolga Ciğerci ve Mainz’in Paderborn’a kiraladığı Deniz, Trabzonspor’un Avrupa’daki hedefleri arasına girdi.

Haberin Devamı

TÜRKİYE’DE İKİ İSİM VAR

SÜPER Lig’de de gözünü ligin kaliteli oyuncularına diken Trabzon, Gaziantep’ten Cenk Tosun, Sivasspor’dan Eneramo ve Antalyaspor’dan Lamine Diarra ile yakından ilgileniyor. Yabancı oyuncu sayısı çok fazla olan bordo mavililerin bu transferlerde takas formülünü ilk seçenek olarak sunacağı belirtiliyor.

 

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!