GeriSeyahat Fırsatlar-Fikirler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Fırsatlar-Fikirler

Fırsatlar-Fikirler

Konfor villaları

Avrupa’nın ilk villa konseptli oteli Club Med Belek, 328 standart, 101 delux ve 4 süit odanın yanı sıra 16 özel villa ile konuklarına hizmet veriyor. Her şey dahil sisteminin uygulandığı lüks villaların her biri 200 metrekare. Dört yetişkin, bir çocuk konaklayabiliyor. Özel bahçeleri, kapalı ve açık yüzme havuzları, saunaları bulunuyor. Kişiye özel personelin görev yaptığı villalarda şampanya servisi, kahvaltı ve çay saati, özel barbeküden yararlanmak mümkün. Otelin sahilinde de villalara özel plaj alanı bulunuyor. Club Med Belek’in 18 delikli golf sahası ve çocuk kulüpleri villa konuklarının hizmetinde. Temmuzun ilk haftasında deniz manzaralı villaların geceliği 4809, manzarasızlar 4531 TL. Uçak biletini Club Med’in web sayfasından alanlara özel taşıtla havaalanından karşılama ve uğurlama ücretsiz (www.clubmed.com.tr).

Çıralı’da zaman

Antalya’nın Çıralı sahilinde mevsim yaza döndü. Elektrik ve telefon telleriyle birlikte zaman da sarkmaya başladı. Fıstık çamlarının altına doğru toplanıyor hayat. Limon ağaçlarının, keçiboynuzlarının gölgesine... Çocuklar kumsalda bir Kızılderili geleneğini sürdürerek Düşyakalayıcılar  (Dreamcatcher) yapıyorlar ay dedeye bakarak. Bukalemun bisiklete binmeyi öğreniyor. Cırcır korusu epeydir iş başında. Yaz bütün ihtişamıyla geldi. Siz de dünyanın en güzel koylarından birinde gün düşlerine dalmak istemez misiniz? Kumsalın hemen ardındaki Hobbit Evi ikisi bungalov, toplam beş odalı. İki kişi, kahvaltı dahil 160 TL. (Tel: 0242 825 73 14)

Stars Of Florida Van Gölü’nde gösteri yapacak

Van Denizi Su Sporları Şenliği hafta sonunda başlıyor. Van’ın Edremit, Bitlis’in Tatvan ilçelerinde iki gün sürecek festival kapsamında ünlü akrobasi grubu Stars Of The Florida 16 kişilik ekiple pazar günü Tatvan’da gösteri yapacak. Festival kapsamında iki ilçede yüzme, kürek, yelken yarışmaları düzenlenecek. Burak Kut, pazar günü Tatvan’da konser verecek.

Bunol kırmızıya boyanacak

Ets Tur, 27 Ağustos’ta Valencia’ya 2 gecelik tur düzenliyor. Portakal bahçeleri, Micalet Çan Kulesi ile şehrin sembolü Gotik Katedral, 15’inci yüzyılda takasla alışveriş yapılan Lonja Market gezilecek yerler arasında. İkinci gün 1 saatlik yolculuğun sonunda, her yıl dünyanın çeşitli yerlerinden binlerce kişinin gittiği Bunol Köyü’ne varılıyor. Yaklaşık 70 yıldır devam eden ve La Tomatina olarak bilinen Domates Festivali öğleden önce 11.00’de başlıyor. Yaklaşık 1 saatte kamyonlarla getirilen domatesler fırlatılarak çılgın bir eğlence başlıyor. Bitiş işareti ile festivale katılan herkes Bunol Nehri kenarındaki duşlarda temizleniyor. Akşam Valencia’da Domates Festivali sonrası partisi var. Fiyatı 799 Euro’dan başlıyor. (www.etstur.com)

499 Euro’ya Amsterdam’da dört gün

Duru Turizm, 11 Temmuz’da Amsterdam’a 3 gecelik tur düzenliyor. Dam Meydanı, Yeldeğirmeni, Leidseplein, Rembrantplein, Kraliyet Sarayı, Kırmızı Fener Sokağı ve dünyaca ünlü elmas fabrikası görülecek yerler arasında. İsteyenler Volendam kasabası, Marken ve Grand Holland turuna katılabilir. Grand Holland turunda Den Haag, maket şehir Madurodam, Rotterdam, Schevningen ve çinileri ile ünlü Delft Blue’yu görebilirsiniz. Fiyatı 499 Euro’dan başlıyor (www.duru.com.tr).

7 gece Phuket & Bangkok

Tez Tour, 23 Eylül’de 7 gece Phuket & Bangkok turu düzenliyor. Phuket’te 4, Bangkok’ta 2 gece konaklanacak. Fiyatı 1159 Euro’dan başlıyor. (www.teztour.com.tr)

False