Finale ilk bilet

Güncelleme Tarihi:

Finale ilk bilet
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2003 16:29

Şampiyonlar Ligi'nde ilk finalist bu akşam belli oluyor. İtalya'nın iki takımı, Mian ve İnter, 0-0'ın rövanşında karşı karşıya geliyor. Milano derbisinde Emre'nin forma giyeceği belirtilirken, Okan kadroya alınmadı. Giuseppe Meazza Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak maç, Star TV'den naklen yayınlanacak.

Haberin Devamı

CUPER SIKINTIDA

Daha önce Şampiyonlar Ligi'nde 2 kez final oynayan ve ikisini de kaybeden Arjantinli teknik adam Hector Cuper, yine finale çok yakın. Yarı final rövanş maçı öncesi sakatlıklar nedeniyle sıkıntıda. Şuana kadar Serie A'da 24 gol atan Vieri ile  Francesco Coco'nun bu akşamki maçta oynayıp oynamayacakları belli değil. Arjantinli Hernan Crespo ve Uruguaylı Alvaro Recoba ise karşılaşmada forma giyebilecek durumda.

Cuper bu akşamki maçın kariyerinin en önemli maçı olduğunu söyledi.

ANCELOTTİ: TAKIMIMA GÜCENİYORUM

Bu sezon yapılan iki maçta da rakibini yenen Milan, İnter'e oranla daha rahat ve bu akşamki maçın da favorisi. Takımına güvendiğini belirten Ancelotti, "Biz büyük maçlarda her zaman iyi oynuyoruz. İnter'e karşı da iyi oynayacağımıza inanıyorum. Diğer maçlardan farklı olarak bu akşamki maçta alınacak bir yenilginin, tamamlanmamış bir müthiş yolculuğun sonu anlamına geliyor" dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı ise yarın akşam oynanacak Juventus-Real madrid maçının ardından belli olacak. İspanya'daki ilk maçı Real Madrid, 2-1 kazanmıştı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!