Final uğruna 650 milyon Euro harcadı

Güncelleme Tarihi:

Final uğruna 650 milyon Euro harcadı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2014 09:19

Perez, 650 milyon Euro’luk bir takım kurarak Şampiyonlar Ligi’nde finale çıkmayı başardı.

Haberin Devamı

Real Madrid başkanı Perez, 650 milyon Euro’luk bir takım kurarak Şampiyonlar Ligi’nde nihayet finale takımını çıkarmayı başardı.

BAYERN Münih’i eleyerek 12 yıl sonra Şampiyonlar Ligi’nde finale yükselen Real Madrid bu uğurda bir servet harcadı. Real Madrid Başkanı Florentino Perez, 2009 yılından itibaren yaptığı transfer çalışmalarıyla kulübü 10.kez Devler Ligi şampiyonluğuna ulaştırmak için büyük bir miktarı da gözden çıkardı. Son 5 yılda 30 imza attıran Perez, bunun için yılda 130 milyon Euro harcadı.
Misyonunu tamamen Barcelona hegomanyasını kırmak ve 10.kez Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak olarak belirleyen Perez, 94 milyon Euro’luk Cristiano Ronaldo transferi ile bu düşüncesinin ilk hamlesini gerçekleştirdi. Son olarak Gareth Bale için 91 milyon Euro harcayan Perez, toplam 650 milyon Euro gibi önemli bir bütçeyi de Real Madrid’in kasasından çıkarmış oldu.

Haberin Devamı

İŞTE O YILDIZLAR
İşte Florentino Perez’in 650 milyon Euro harcadığı o isimler
Cristiano Ronaldo, Kaka, Benzema, Xabi Alonso, Albiol, Arbeloa, Granero, Manuel Pellegrini, Sergio Canales, Mesut Özil, Di María, Carvalho, Khedira, Pedro Leon, Adebayor, Nuri Şahin, Varane, Callejon, Coentrao, Hamit Altıntop, Modric, Essien, Diego Lopez, Jose Mourinho, Gareth Bale, Casemiro, Carvajal, Illarramendi, Isco ve Carlo Ancelotti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!