Final düğünü

Çekimleri Ankara’da gerçekleşen ekranların sevilen üç dizisi Unutma Beni, Beni Affet ve Deniz Yıldızı’nda bu yaz tam bir evlilik rüzgarı esti.

Haberin Devamı

Osman Karakoç ve Ceren Yalazoğlu’nun düğünüyle başlayan düğün maratonu, Beni Affet’te rol arkadaşı olan Gaye Turgut ve Deniz Evin ile Deniz Yıldızı dizisinden Artemis Karaman ve Egemen Alkoç’un düğünleriyle devam etti. Yazın son düğününde ise Deniz Yıldızı’nın sevilen karakteri İlay Tiryaki ile özel bir şirkette yönetici olarak çalışan Can Belman hayatlarını birleştirdi.

GECENİN ŞANSLISI ÇİÇEĞİ KAPTI

Çiftin Mühye’deki Vişne Kır Düğün Bahçesi’nde gerçekleşen düğününe çok sayıda dizi oyuncusu ile aile dostları katıldı. Geceye katılanlar arasında İlay Tiryaki’nin kuzeni Burak Sağyaşar ve sevgilisi Hatice Şendil ile Cantuğ Turay, Begüm Topçu, Özgün Çoban gibi isimler yer aldı. Gündüz Sinan Pekinton, Gülşah Çomoğlu ve Gülseren İmer’in şahitlik yaptığı bir nikahla evlenen çift, akşam gerçekleşen düğünde de temsili bir nikah organizasyonu yaptı. Temsili nikahın ardından Tiryaki ve Belman çifti, ilk danslarını yaptı. Düğünün nikahtan sonraki kısmı da, parti havasında geçti. Dans pistinin bir an olsun boş kalmadığı gecede, konuklar gönüllerince dans edip eğlendi. Gecenin en şanslı ismi ise gelinin yakın arkadaşı sevilen oyuncu Gülşah Çomoğlu oldu. Düğün hazırlıkları boyunca Tiryaki’nin yanında olan Çomoğlu, gecenin sonunda ise gelin çiçeğini kapan isim oldu. Düğün, renkli görüntülerle geç saatlere kadar sürdü.

Haberin Devamı

İnanç dışında ses yok

Geçtiğimiz sezon ekranlara veda eden Behzat Ç. dizisinin dört başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, Fatih Artman, İnanç Konukçu ve Berkan Şal’ın yeni dönemde hangi dizi ve projelerde yer alacağı merak ediliyordu. Yeni dönemdeki projesi ilk belli olan isim Fatih Artman olmuştu. Artman’ın ‘The Sopranos’un yerli versiyonu ‘Yadigar’da yer alacağı haberleri çıkmıştı. Ancak Artman, dizideki rolünü Behzat Ç.’de canlandırdığı karakter olan Harun’a çok yakın olması nedeniyle kabul etmedi.
Yeni dönemde bir diziyle izleyici karşısına çıkması kesinleşen ilk isim İnanç Konukçu oldu. Konukçu, Gürkan Uygun, Berk Hakman, Mustafa Avkıran gibi isimlerin yer aldığı Kaçak dizisinde yer alacak. İnanç Konukçu, başrolünü Gürkan Uygun’un oynadığı dizide Uygun’un en yakın iki arkadaşından birini oynayacak. Konukçu, yeni dizisinde bir hacker’ı canlandıracakmış.

Haberin Devamı

BEHZAT Ç. DİNLENİYOR

Behzat Ç. rolüyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Erdal Beşikçioğlu’nun gündeminde ise şimdilik bir dizi projesi yok. Beşikçioğlu, bir süre dinlenmeyi tercih edecekmiş. Berkan Şal da, Behzat Ç.’nin ardından dinlenmeye çekildi. Berkan Şal’dan da henüz ses seda yok.

Bir Ozan gitti bir Ozan geldi

Ankara’da kulüp kültürünü sürdüren birkaç mekan kaldı. Gece hayatının önde gelen mekanlarından biri de Gaziosmanpaşa’daki Suit 34. Uzun yıllardır birlikte çalışan ve Ankara’ya çok sayıda mekan kazandıran Serhat Çelik ve Altay Ağva tarafından işletilen mekan, sezona bazı yeniliklerle giriyor. Önce bir apartmana ardından da daireye giriyormuş hissi uyandıran mekanın iç dekorasyonunda değişiklikler yapılmış. Oldukça gösterişli iç mekan tasarımının yanısıra müzik anlamında da değişiklikler var. Geçtiğimiz sezon belirli aralıklarla performans sergileyen Ozan Doğulu’nun yerine bu yıl Ozan Çolakoğlu gelecek. Çolakoğlu, ayda bir kez Suit 34’te çalacak.

Haberin Devamı

Cem Boyner’in kızı sezon açılışında

Filistin Caddesi’nde geçtiğimiz yıl hizmete giren Munki de, yeni sezon hazırlıklarını tamamlayan mekanlar arasında. 3 Eylül Salı günü sezon açılışı yapacaklar. Küçük ve samimi bir atmosferi olan mekanın sezon açılışında Cem Boyner’in kızı Ayşe Boyner ve İstanbul gecelerinin ünlü isimlerinden Mert Vidinli, parti yapacaklar. Ulus29’daki partileriyle adından söz ettiren Ayşe Boyner, Ankara’daki açılış gecesinde müzikleriyle davetlilere keyifli bir gece yaşatmayı planlıyor. Mert Vidinli ile önümüzdeki sezonda yeni partiler yapmayı planlayan Munki ayrıca, düzenledikleri partilerle eğlence hayatına yön veren Levent Güdüllüoğlu ve Gökhan Bozkurt ikilisiyle de çok sayıda organizasyon yapacak.

Yazarın Tüm Yazıları