Filo Bodrum’da

Sabancı Ailesi’nin deniz tutkunu üyeleri tekneleriyle geldikleri Bodrum’da görüntülendi.

Haberin Devamı

Ömer-Arzu Sabancı çiftinin büyük oğulları Hacı Sabancı, manken Özge Ulusoy’dan ayrıldıktan sonra iş hayatıyla adından söz ettirmeye başladı. Geçtiğimiz hafta sonu Mesut Yılmaz’ın oğlu Hasan Yılmaz’ın nişanı için Bodrum’a gelen Hacı Sabancı, Türkbükü açıklarında demirli ‘Desire’ isimli teknesinde görüntülendi. Sabancı, daha sonra kuzeni İlhan Sabancı’nın teknesine geçerek arkadaşlarıyla buluştu.

Roberto Cavalli‘ye mücevher tespih

İş ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin mücevhercisi Nişantaşı’ndaki Karun Jewellery’nin sahibi tasarımcı Karun Kıraç, 10 Haziran Pazartesi gecesi Montenegro’nun başkenti Podgorica’da yapılan Roberto Cavalli İlkbahar-Yaz 2013 defilesine katıldı. Old Town Budva’da düzenlenen defile sonrası verilen partide Cavalli ile bir araya gelen Kıraç, ünlü modacıya kendi yaptığı tespihlerden hediye etti. Karun Kıraç’ın tasarladığı tespih, kol düğmeleri ve erkek bilekliklerini çok beğendiğini belirten Cavalli, Karun Jewellery’nin koleksiyonunu yakından görmek için en kısa zamanda İstanbul’a geleceğini söyledi.

Haberin Devamı

İçgüveysinden hallice

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın kızı Ceyla Aysal, geçtiğimiz aylarda annesi Ahu Aysal’ın sahibi olduğu, Kuruçeşme’deki Hotel Les Ottomans’ın genel müdürü Mehmet Kırklar’la nişanlanmıştı. Ahu Aysal, başı yıllar önce Bodrum’daki bir kavgadan dolayı derde giren Mehmet Kırklar için 160 bin lira tazminat ödeyerek ‘istenmeyen damat’ dedikodularına nokta koymuştu. Ahu Aysal, geçtiğimiz hafta sonu kızı Ceyla Aysal ve damat adayı Mehmet Kırklar’ı Bodrum-Gündağan’daki evinde ağırladı.

Oğluyla mavi turda

İstanbul Motor Piston’un ortağı Mehmet Dereli, çocuğunun annesi Şebnem Dinçgör’den ayrıldıktan sonra hızlı  çapkın kesildi! Adı ilk olarak Hülya Avşar’la aşk dedikodularına karışan Dereli, daha sonra Çiğdem Kayalı ile flört etti. Kayalı ile yollarını dostça ayıran Dereli, geçtiğimiz hafta sonu Bodrum-Türkbükü açıklarında görüntülendi. Dereli, kız arkadaşı, arkadaşları ve Şebnem Dinçgör’den olan
oğlu Kerim’le
vakit geçirdi.

Çeşme’de iş Bodrum’da tatil

Haberin Devamı

Alkoçlar Otelleri’nin sahibi Ender-Gülşah Alkoçlar çiftinin küçük kızları Aslışah Alkoçlar da aile işi olan otel işletmeciliğine soyunmuştu. Çeşme-Alaçatı’da 128A isimli bir butik otel işleten Aslışah Alkoçlar, işe ara verip arkadaşlarıyla tatile çıktı.
Bodrum-Türkbükü açıklarında demirleyen teknede görüntülenen Alkoçlar arkadaşlarıyla sohbet
edip hasret giderdi.


Türkler yıldızları Monaco’da dinleyecek

Monaco Prensliği’nin şirketi Monte Carlo La Société des Bains de Mer (SBM), 150’nci kuruluş yıldönümünü dünyaca ünlü sanatçıların Monaco’da vereceği konserlerle kutluyor. Son yıllarda Kızıl Haç ve Gül Balosu’na katılarak Prens Albert’le tanışma fırsatı bulan ve Monaco’yu ‘komşu kapısı’ yapan Türkler de konserler için şimdiden yer ayırttı.
150. yıl kutlamaları, 5-7 Temmuz’da ünlü şef Alain Ducasse’in hazırladığı yemekler eşliğinde, Shirley Bassey, Rod Steward ve Lang Lang konserleriyle başlayacak.
2 Ağustos’ta Monaco Prensi II. Albert’in himayesinde Yıldızlar Salonu’nda düzenlenecek 65. Kızılhaç Balosu’nda ünlü İtalyan şarkıcı Eros Ramazzotti sahneye çıkacak.
Misafirler, 3 Ağustos’ta da Micheal Bolton’u dinleme şansına sahip olacak. Konserlerde performans sergileyecek diğer isimler; Elton John, Deep Purple, Bryan Ferry ve Joe Cocker. 

Damatlar terlemeyecek

Haberin Devamı

Milimetric, düğün sezonunun başlamasıyla birlikte damatlar için terletmeyen kumaşlardan özel smokinler üretmeye başladı. Loro Piana’nın kumaşlarıyla hazırlanan smokinler, geçtiğimiz gün İstinye Park’ta düzenlenen bir davetle tanıtıldı. Loro Piana’nın sahibi Pier Luigi Loro Piana, davette 2013 ilkbahar-yaz sezonunun kumaş trendleri hakkında bilgi verdi.

Yazarın Tüm Yazıları