Filmdi gerçek oldu!

Güncelleme Tarihi:

Filmdi gerçek oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2017 15:03

İzlediği sinema filminden ilham alan Murat Değirmenci, dört yıldır uzattığı saçlarını kanser hastaları için kestirdi. Kesilen saçlardan bir kanser hastasına peruk yapılacak.

Haberin Devamı

Kanser hastası annesini altı yıl önce kaybeden 37 yaşındaki Murat Değirmenci, hayatını kanser hastalığına yönelik farkındalık oluşturmaya adadı. Özel bir şirkette çalışan Değirmenci, boş vakitlerinde voleybol ve basketbol hakemliği yaparak kazandığı geliri, kanser hastalarına bağışlıyor. Kanser hastaları ile refakatçilerinin kaldığı Yenimahalle’deki Onkoloji Şefkat Evi’ni sık sık ziyaret ederek hastalara moral vermeye çalışan Değirmenci, izlediği bir sinema filminden etkilenerek 4 yıldır uzattığı saçlarını, Şefkat Evi’nde kalan hastalara kestirdi. Değirmenci’nin kesilen saçlarından, bir kanser hastası için peruk yapılacak.

Filmdi gerçek oldu


Uzun süredir uzattığı saçlarını kestirerek kanser hastalığına dikkat çekmek istediğini belirten Değirmenci, “Çünkü bu hastalığa yakalanan kişiler saçlarını kestirirken zorlanıyor. Aynı durumu benim annem de yaşadı. Annemin saçları uzundu, bana da benziyordu. 2011 yılında kolon kanserinden vefat etti. Saçları kesilirken ağlamıştı, bu da beni çok etkiledi” dedi. 

BAKMADAN GEÇME!