Filenin Sultanları'nda Barbolini dönemi bitti

Güncelleme Tarihi:

Filenin Sultanlarında Barbolini dönemi bitti
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2015 12:40

Dünyanın en iyi milli takımları arasında yer alan Filenin Sultanları'nda baş antrenör Massimo Barbolini ile yollar ayrıldı. Aynı zamanda Galatasaray Daikin'i çalıştıran Barbolini'nin Polonya Milli Takımı'nın başına geçmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda bugün sürpriz bir olay yaşandı. Filenin Sultanları'nın baş antrenörü Massimo Barbolini ile yollar ayrıldı. Aynı zamanda Galatasaray Daikin'i çalıştıran Barbolini, takımının dün Polonya'da Atom Trefl takımıyla yaptığı CEV Kupası maçından sonra kafile ile birlikte İstanbul'a dönmedi. Polonya Voleybol Federasyonu'ndan 'milli takım başantrenörlüğü' için teklif alan alan Barbolini'nin, Polonyalı yetkililerle transfer görüşmesi yaptığı belirtildi. Massimo Barbolini'nin istifası daha önce de gündeme gelmiş; ancak hem kendisi hem de federasyon bunu yalanlamıştı.

VOLEYBOL FEDERASYONU DA AÇIKLADI
Türkiye Voleybol Federasyonu da, Massimo Barbolini ile yolların ayrıldığını resmen duyurdu. Federasyondan yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu olarak 01.01.2013 tarihinden beri Bayan Milli Takımlar Başantrenörlüğü görevini yapmakta olan Sayın Massimo Barbolini ile karşılıklı olarak yollarımızı ayırma kararı aldık. Göreve geldiği günden bugüne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz."

BAKMADAN GEÇME!