Filenin Sultanları'na moral yemeği

Güncelleme Tarihi:

Filenin Sultanlarına moral yemeği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2012 09:32

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Erol Ünal Karabıyık, Dünya Grand Prix maçları öncesi kampa giren A Milli Kadın Takımı'na bir moral yemeği verdi.

Burhan Felek Volley Otel'de gerçekleştirilen yemeğe, A Milli Takım oyuncuları ile teknik heyetinin yanı sıra, TVF yöneticileri, voleybol camiasının çok sayıda önde gelen ismi ve kulüp temsilcileri katıldı.

Yemeğe, TVF'nin eski başkanları Teoman Yazgan, Özcan Mutlugil, Ahmet Gülüm ve Haluk Aykulu ile milli takımın eski antrenörleri Mehmet Bedestenlioğlu, Reşat Yazıcıoğulları, Cengiz Göllü ve Adnan Kıstak da katıldı.

Ayrıca, Fenerbahçe Kulübü'nün son yapılan genel kurulu sonrası yönetimde yer almayan Ali Koç'un, sarı-lacivertli yönetici Hüseyin Ersan Topbaş ile birlikte yemeğe katılması dikkati çekti.

TVF Başkanı Erol Ünal Karabıyık, masaları gezerek davetlilere “hoş geldiniz” derken, yaptığı açıklamada, Dünya Grand Prix maçlarını önemsediklerini vurgulayarak, “Dünya Grand Prix'si bizim için sadece Londra Olimpiyatları'na hazırlık anlamında değil. Çok daha önemli bir organizasyon” ifadelerini kullandı.

Karabıyık, Londra Olimpiyatları'nda da milli takımdan çok şey beklediğini aktararak, “Kesin madalya ile döneceğiz. Ben buna sonuna kadar inanıyorum. En az bronz madalya” diye konuştu.
Organizasyonun sonunda milli takım oyuncuları ve diğer davetliler hep birlikte medya mensuplarına poz verdiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!