Filenin Sultanları İlk Yarıyı Lider Kapattı

Güncelleme Tarihi:

Filenin Sultanları İlk Yarıyı Lider Kapattı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2015 10:30

Bayanlar Voleybol 2. Ligi B Grubu’nda mücadele eden Güç Koleji Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı, 13 maçın 12’sini kazanarak 33 puan toplayıp ilk yarıyı lider kapattı.
Bayanlar Voleybol 2. Ligi B Grubu’nda mücadele eden Pursaklar temsilcisi, elde ettiği galibiyetlerle ligin en iddialı takımı oldu. Hem evinde hem de deplasmanda elde edilen galibiyetler yüzleri güldürdü. Galibiyetlerle büyük moral toplayan Pursaklar ekibi sahada da rakiplerine zor anlar yaşatıyor. 13. Hafta karşılaştığı Ordu Telekomspor’u 3-0 mağlup eden Güç Koleji Pursaklar V.İ. 33 puan toplayarak B Grubu’nun lideri oldu.
Geride kalan on üç haftayı değerlendiren Güç Koleji Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı Antrenörü Salih Yergin, “13 maçın 12’sini kazanmak önemli bir başarıdır. İlk yarıyı lidere olarak kapattığımız için mutuyuz. Sporcularımı tebrik ediyorum” dedi. Takım halinde çok iyi bir ekip olduklarını belirten Yergin, sezona iyi başlamanın avantajını kullandıklarını ifade etti. “Sporcularımız iyi çalışıyor ve her geçen hafta gelişme gösteriyor. Kazanmak, başarılı olmak ve kurumumuzu finallerde en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” diyen Salih Yergin, Pursaklar’ın voleybolda iddialı olduğunu kaydetti. İkinci yarıya daha iyi hazırlanacaklarını ifade eden Salih Yergin, her maçta kendilerini destekleyen başta Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin olmak üzere bütün taraftara teşekkür etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!