Filede hazırlıklar tamam

Güncelleme Tarihi:

Filede hazırlıklar tamam
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2011 11:10

Voleybolda, Avrupa Olimpik Yaz Gençlik Festivali'ne (EYOF) katılacak Erkek ve Kız Yıldız Milli Takımları hazırlıklarını tamamladı.

Voleybol branşında bayanlar ve erkeklerde 8'er takımın mücadele edeceği oyunlarda, grup maçları 25-27 Temmuz arasında Arsin ve Araklı spor salonlarında yapılacak. Müsabakalar, 28 Temmuz Perşembe günü yapılacak yarı final maçlarının ardından, 29 Temmuz Cuma günkü finallerle sona erecek.

Bayanlarda (A) Grubu'nda yer alan Türkiye, Polonya, Slovakya ve Belçika ile mücadele edecek. 12-21 Ağustos tarihleri arasında Ankara'da yapılacak Yıldız Kızlar Dünya Şampiyonası'na katılacak olan milli takım için EYOF, ayrı bir önem taşıyor. Dünya Şampiyonası'nda mücadele edecek bazı takımların da yer aldığı EYOF'u, aynı zamanda bir hazırlık turnuvası olarak gören son Avrupa şampiyonu Türk Milli Takımı, bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirecek.

Erkekler voleybol branşında EYOF'a ilk kez katılacak olan Türkiye, (A) Grubu'nda İspanya, Bulgaristan ve Sırbistan ile karşılaşacak. İlk turda elendiği son Avrupa Şampiyonası Finalleri'nde altın madalya alan Sırbistan ve 4. olan Bulgaristan ile ile aynı gruba düşen Erkek Milli Takımı'nı zorlu maçlar bekliyor.

EYOF'ta mücadele edecek milli takım kadroları ile Türkiye'nin müsabaka programı şöyle:

KADROLAR

Yıldız Kızlar Milli Takımı: Şahin Çatma, Mustafa Suphi Doğancı (antrenörler), Damla Çakıroğlu, Ceylan Arısan, Ece Hocaoğlu, Aslı Kalaç, Cemre Kuzuoğlu, Buket Yılmaz, Şeyma Ercan, Ecem Alıcı, Kübra Akman, Sabriye Gönülkırmaz, Dilara Bağcı, Çağla Akın (sporcular)

Yıldız Erkek Milli Takımı: Ali Kazım Hidayetoğlu, Mehmet Görkem İşgüzar (antrenörler), Ali Berke Sağır, Murat Yenipazar, Koray Şahin, Faik Samed Güneş, Uğur Güneş, Alperay Demirciler, Nazım Berk Özberk, Gökhan Gökgöz, Baturalp Burak Güngör, Samet Gümüş, Hilmi Kaan Çiçek, Emre Şenol (sporcular)

MAÇ PROGRAMI

Yıldız Kızlar
25 Temmuz Pazartesi 11.00 Türkiye - Belçika
26 Temmuz Salı 16.00 Türkiye - Polonya
27 Temmuz Çarşamba 16.00 Slovakya - Türkiye

Yıldız Erkekler
---------------
25 Temmuz Pazartesi 11.00 Sırbistan - Türkiye
26 Temmuz Salı 11.00 Türkiye - İspanya
27 Temmuz Çarşamba 11.00 Türkiye - Bulgaristan
(İLK-YHO)
10:41 21/07/11
"
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!