Filede ‘Halk’ günü

Güncelleme Tarihi:

Filede ‘Halk’ günü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2015 13:22

Halkbank erkek ve kadın takımları İstanbul deplasmanından zaferle dönerken, gözler bugünkü maçlara çevrildi.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Liginde ilk maçını kazanıp, grupta liderliği ele geçen mavi-beyazlılar, ikinci karşılaşmada Avusturyalı rakibi Hypo Tirol’u ağırlayacak. Başkent’i voleybol liglerinde temsil eden Halkbank, hem erkekler hem de kadınlarda İstanbul çıkarması yaparken, erkek takımı Beşiktaş’ı, kadın takımı da Eczacıbaşı’nı deplasmanda yendi. İki ekip, gözünü bugün oynayacağı maçlara çevirip, ortak hedefi galibiyet olarak belirledi. Kadın takımı, Avrupa şampiyonu rakibi Eczacıbaşı’nı müthiş bir oyunun ardından 3-1 ile geçerek, tarihi bir zafer kazandı. İlk seti kaybetmesine rağmen oyundan kopmayan mavi-beyazlılar, bu sonuçla ligdeki 3. galibiyetini aldı. Erkek takımı ise Beşiktaş’ı deplasmanda 3-1 yendi. 

YENİ ZAFERLER PEŞİNDEYİZ

Halkbank’ın milli yıldızı Emre Batur, Şampiyonlar Liginde yeni zaferler yaşamak ve yaşatmak istediklerini dile getirdi.
Sezona, yeni takım ve yeni umutlarla başladıklarını, hedeflerini her zamanki gibi yüksek tuttuklarını söyleyen Batur, şöyle konuştu:
“Şampiyonlar Kupası’nı aldık. Bir arada fazla antrenman yapamamış bir takım için bu iyi bir işti. Hypo Tirol Innsbruck’la daha önce de oynadık. Grup birincisi olabilmek adına bu maçı da kazanmak istiyoruz. Geçen yılın şampiyonu Zenit Kazan’la grup birinciliği için final oynayacağımızı düşünüyorum. Onlarla geçen sezondan kalan bir hesabımız var. Hem rövanşı almak, hem grup birincisi avantajını yakalamak için savaşacağız. Seyirciyi yanımızda görmek istiyoruz.” D Grubunun lideri Halkbank ile Hypo Tirol arasındaki maç bugün saat 19.00’da TVF Başkent Spor Salonu’nda oynanacak. Çanakkale Belediye-Halkbank kadın maçı ise 17.00’de başlayacak.

Haberin Devamı

ZİRAAT BANKASI ALMANYA'DA

Erkekler DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda yer alan Ziraat Bankası ikinci maçını deplasmanda oynayacak. Gruptaki ilk maçını kazanan kırmızı-beyazlılar, TSİ 21.00’de başlayacak mücadelede Friedrichshafen ile karşılaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!