Filede derbi zaferi

Güncelleme Tarihi:

Filede derbi zaferi
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2008 00:00

F.Bahçe, ilk yarı 3-2 yendiği G.Saray’a rövanşı vermedi. Sarı lacivertliler, etkili servislerle rakibinin oyununu bozdu, zirve yarışına kayıpsız devam etti.

FİLE derbisinde gülen taraf yine Fenerbahçe oldu. Erkekler Voleybol Birinci Ligi’nde Galatasaray’a rövanşı vermeyen Fenerbahçe sahadan 3-1 galip ayrılıp zirve yarışında çok önemli bir galibiyet aldı.

Fenerbahçe oyunun genelinde inişli, çıkışlı bir grafik çizmesine rağmen serviste ve hücumda rakibine oranla daha etkiliydi. Sarı lacivertliler bu etkili servislerle sarı kırmızılıların oyununu bozdu. Manşetten file önüne pozitif toplar gelmedi. Sahanın yıldızı pasör Arslan takımını çok iyi oynattı. Hücumlarda takımını Galatasaray’ın pasörü Krnic ve Can’ın üstünden hücuma soktu. 30 sayı alan Harry’yi 1 ve 2 numaralarda çok iyi kullandı. Bu da sarı kırmızılı takımda blok zaafı yaşanmasına neden oldu ve dört setlik maçı 6 blok sayısı ile bitirdiler.

Ali Çayır’la direndiler

Galatasaray’ın yabancıları günlerinde değillerdi. Sarı kırmızılı takım 20 sayı üreten Ali Çayır ile direnirken, Markoviç atakta iyi, blokta etkisiz kaldı. İbrahim’in çabaları da takımın ancak tek set almasına yetti. Dördüncü setin sonlarına doğru bir pozisyonda topun tavana değmemesine hakemler yanlış karar verince Galatasaray’dan itirazlar geldi. Sarı lacivertliler sahadan 3-1 galip ayrılmasını bildi. Bu arada diğer maçlarda şu sonuçlar alındı: Bozkurt Bld-Halk Bankası: 1-3, Malatya Bld-Tokat Bld: 0-3, Arkas-SSK: 3-0, İstanbul BŞB-Polis Akademisi:3-0.

SALON: Burhan Felek

HAKEMLER: Hayrettin Durak (**), Cihat Fırıncıoğlu (**)

á GALATASARAY: Can (**), Markoviç (**), Krnıç (**), Gustavo (*), İbrahim (***), Ali Çayır (**) (Caner-libero **, Caner Pekşen *, Kemal **, Ahmet *, Yasin **,)

á FENERBAHÇE: Barış (**), Harry (****), Grbiç (***), Hakan (*), Arslan (****), Voskoviç (***) (Ali Peçen-libero ***, Emre *, Burak *, Murat *)

SETLER: 19/25, 23/25, 25/22, 20/25

SÜRE: 109 dakika (26-27-29-27)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!