Fikret Orman minik Helin'i futbola döndürdü

Güncelleme Tarihi:

Fikret Orman minik Helini futbola döndürdü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2014 12:36

BEŞİKTAŞ, Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın açılış için gittiği İnegöl’de yürümekte zorluk çeken minik Helin Tunç’a ameliyat ettirme sözünü yerine getirdi.

Haberin Devamı

Açılış için İnegöl’de yürümekte zorluk çeken Helin’i yanına çağırıp öpen Başkan Fikret Orman “Ne sıkıntın var minik kartal” diyerek sorunlarını dinledi. Helin ise ailesinin durumu nedeniyle ameliyat olamadığını belirtince Orman “Okullar tatil olduğunda mutlaka İstanbul’a bekliyorum gel seni ameliyat ve tedavi ettireceğim” dedi. Minik Helin havalara uçtu.


KONTROLLER BAŞLADI

Okulların tatil olması nedeniyle ailesi ile İstanbul’a davet eden edilen Helin Kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık tarafından kontrol edilerek tedavilerine başlandı Vehbi Koç Ortaokulu Erkek Takımının tek kız futbolcusu olan ve İnegölBeşiktaş Futbol Okuluna da katılan Tunç, geçen yıl bir maçta sakatlanması sonrası başarısız geçen menisküs ameliyatı nedeniyle sahalardan uzak kaldı.

Orman'ın, tedavi ettirme sözü verdiği Tunç, İnegöl Beeşiktaşlılar Derneği Başkanı Ozan Can, babası Ahmet ve annesi Yasemin Tunç ile İstanbul'daki BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne gitti. Tunç, burada Beşiktaş Kulübünün sağlık ekibi sorumlusu ve A takım doktoru Karanlık tarafından muayene edildi.

Karanlık yaptığı açıklamada, Tunç'un tedavi sürecine başlandığını söyledi. Onun daha önce diziyle ilgili bir sıkıntı yaşadığını dile getiren Karanlık, şöyle konuştu: "Bursa'daki doktor arkadaşlar gerekenleri yapmış ama maalesef sıkıntılar çözülememiş. Tanı koymuşlar, sonra tekrar artroskopi yapılmış ve ağrıları devam ettiği için Kulüp Başkanımız Fikret Orman sayesinde bize başvurdular. Biz de gereken muayeneyi yaptık. Yeni görüntü almamız gerekiyor. Görüntülemeden sonra tekrar değerlendirme yaparak tedavi yolunu çizeceğiz. Sağlığına kavuşması için elimizden geleni yapacağız. Tedavisinin ardından Helin kardeşimiz tekrar futbol oynayabilecek. Futbolcularımız Manuel Fernandes olsun Hugo Almeida olsun Necip Uysal olsun Helin ile aralarında hiçbir fark yok. Aynı tedavi uygulanacak."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!