Fikret Orman: 'İte köpeğe prim vermeyeceğiz'

Güncelleme Tarihi:

Fikret Orman: İte köpeğe prim vermeyeceğiz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2016 12:20

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın yakınında hain saldırının yapıldığı yeri ziyaret etti ve açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Cumartesi akşamı gerçekleştirilen hain terör saldırısının yapıldığı nokta olan Vodafone Arena'nın yakınındaki yeri ziyaret etti ve açıklamalarda bulundu. Patlama noktasına çelenk de bırakan Başkan Fikret Orman'ın açıklamaları şu şekilde oldu:

"Bursaspor maçının hemen akabinde fedakar polisimize karşı yapılan bombalı saldırıyı camiam adına lanetliyorum. Vefa Karakurdu ve Tunç Uncu kardeşlerimizi kaybetmiş olmaktan derin üzüntü içerisindeyiz. Acımız henüz çok taze ancak bu ülke için birçok sporcusunu şehit vermiş bu camia ite köpeğe prim vermeyecektir. Maçlarımızı stadımızda oynayacağız. Bizler tüm yöneticiler, ailelerimiz ile maça geleceğiz. Renk ayrımı yapmadan tüm sporseverleri de Vodafone Arena'ya bekliyoruz. Bugün itibariyle kombineleri kaldırıyoruz. Çarşamba günü oynayacağımız maçta kombineleri kaldırıyoruz. Elde edilecek geliri şehit ailelerine vereceğiz. Herkes parasıyla gelecek ve bu parayla şehit ailelerine bağışlayacağız. Allah ölenlerin ailelerine sabır versin. Ülkemiz büyük bir ülkedir. Hiçbir şekilde taviz vermeyeceğiz bu güzel ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir."

BAKMADAN GEÇME!