Fetih kayıpsız sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Fetih kayıpsız sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2016 14:24

Sarı-morlar, oynadığı 4 maçta; 3 galibiyet bir beraberlik alırken, Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay da bu kulvarda, iki takımın başında çıktığı 14. maçında yenilgi yüzü görmedi.

Haberin Devamı

Osmanlıspor, mücadele etttiği ilk sezonunda Avrupa’da gösterdiği başarı ile dikkati çekiyor. UEFA Avrupa Ligi’ne ön eleme ikinci turundan başlayan sarı-morlar, ilk turda Moldova ekibi Zimbru’yu eledikten sonra, üçüncü turda da Estonya’nın Kalju takımını geçip, gruplara bir adım daha yaklaştı. Geride kalan 4 maçta; 3 galibiyet ve bir beraberlik alan Başkent ekibi yenilgi almazken, bu karşılaşmalarda 10 gol atıp, kalesinde 2 gol gördü. Osmanlıspor, Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay da Trabzonspor ve Osmanlıspor’un başında çıktığı 14. maçta yenilgi yüzü görmedi. Akçay, Trabzonspor’un başında 8 galibiyet, 2 beraberlik alırken, Osmanlıspor’da görev yaptığı 4 maçta; 3 galibiyet ve bir beraberlik yaşadı. 

LİGDE YAPACAKLARIMIZ DAHA ÖNEMLİ

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Nomme Kalju maçını kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtip, 2 ayaklı müsabakalarda 1-0’lık galibiyetin yeterli bir skor olmadığını söyledi. İkinci müsabakanın daha ciddi ve değerli olduğunu vurguladıklarını anlatan Akçay, şöyle konuştu:
“İlk yarı itibarıyla takım, topun arkasında iyi durarak rakibe tehdit oluşturdu. İkinci yarı performansımızın birazını kaybettik ve ilk devrenin gerisinde kaldık. Kazanmak güzel. Önümüzde gruplara kalma süreci var. Takımın geldiği nokta açısından oyuncularımı kutluyorum. Her şeyden önemlisi ligde yapacaklarımız. Bizim için her zaman lig öncelikli.”
Badou Ndiaye’nin sağlık durumuyla ilgili de açıklama yapan Akçay, oyuncunun durumunun kontrolden sonra netleşeceğini belirterek, “Sırtında bir ağrı var. Dönüşte takım 2-3 gün izin yapacak. İzin dönüşünde MR’nı çektirip, kontrollerini yaptırdıktan sonra durumu netleşecek” ifadelerini kullandı.
Maçta 2. golü atan Dzon Delarge ise teknik direktörlerinin hafta boyunca maçın zor geçeceğini söylediğini anlatarak, “Hocamız, ilk maçtaki performansın önemli olmadığını ve ilk karşılaşmayı kaybetmiş gibi oynamamız gerektiğini söyledi. İlk yarıda bu performansı sahaya koyduk ve gol attık. Mutluyuz. Yeni rakibimizi düşünüyoruz” dedi.

Haberin Devamı

YENİ RAKİP MİDTJYLLAND

Haberin Devamı

Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Danimarka’nın Midtjylland takımı ile eşleşti. UEFA’nın Nyon’daki merkezinde yapılan kura çekimi sonrasında rakibi belli olan Osmanlıspor ilk maçını, 18 Ağustos’ta deplasmanda, rövanşı ise 25 Ağustos’ta Ankara’da oynayacak. Başkent temsilcisi turu geçmesi halinde gruplara kalacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!