Festival başladı

40 gün sürecek İstanbul Shopping Fest (İSF), İstinye Park ve Torium alışveriş merkezleri ile Nişantaşı’nda yapılan birbirinden renkli gösterilerle başladı.

Haberin Devamı

Burası Nişantaşı

Nişantaşı’ndaki renkli etkinliğe ELLE Dergisi imza attı. İstinye Park’taki açılış partisine Vogue Türkiye ev sahipliği yaptı.

Burası Beylikdüzü

Cosmopolitan dergisinin düzenlediği Torium’daki ‘lunapark partisi’nde ise İlhem Khodja sahneye çıktı. Partiye ünlü isimler de katıldı. Mağazaların geç saatlere kadar açık kaldığı, özel indirim ve kampanyaların sunulduğu, parti, yarışma, çekiliş gibi renkli aktivitelerin düzenlendiği festival, 26 Nisan’a kadar devam edecek.

Burası İstinye

İstanbul’u dünyanın alışveriş, kültür ve eğlence merkezine dönüştürmeyi hedefleyen İstanbul Shopping Fest başladı.

İşte yeni sevgili

Ahu Yağtu, önceki akşam W Otel’deki davetin sonunda sevgilisi Özgür Ersel ile mekandan ayrıldı. Mekândan geç saatte çıkan ve kapıda basın mensuplarının olmadığını düşünen Yağtu’nun, görüntülenince morali bozuldu.

Haberin Devamı

İnce ve zarif

Ahu Yağtu, “Slim Trends” adını verdiği kıyafet koleksiyonunu W Lounge’da düzenlediği davette beğeniye sundu. ‘İnce, dar ve zarif’ kavramlarından yola çıkarak sekiz kadın ve iki erkek kıyafeti tasarlayan Yağtu, davete katılan konuklarla yakından ilgilendi.

Saray koleksiyonu

Mücevher firması Jival’in Osmanlı kültürünü yansıtan yeni koleksiyonu, SuAda’da düzenlenen davetle tanıtıldı. Jival Yönetim Kurulu Başkanı Naim Gençoğlu’nun ev sahipliği yaptığı davette bir defile de düzenlendi.

Cenker TEZEL

Aşk mı kamuflaj mı

Cem Uzan’ın boşanma davası açtığı Alara Uzan’la adı aşk dedikodularına karışınca Kaan Sert, ailesi tarafından apar topar askere gönderilmişti. 29 yaşındaki Sert, askerden döndü ve önceki akşam Selin İmer’le objektiflere yakalandı. W Lounge’daki Slim Trends partisine katılan ikiliye, Kaan Sert’in amcası Yurdal Sert ve eşi Ivana Sert de eşlik ediyordu.

Yönetime aday

Ali Kocatepe, daha önce de başkanlığını yaptığı MÜYORBİR’in yönetimine bir kez daha adaylığını koydu.

MÜYORBİR’in (Müzik Yorumcuları Meslek Birliği) altıncı olağan genel kurul toplantısı, 23 Mart’ta yapılacak ve toplantıda, önümüzdeki iki yıl boyunca MÜYORBİR’i yönetecek sanatçılar belli olacak. 2005-2009 yılları arasında iki dönem başkanlık, son dönem de başkan yardımcılığı yapan Ali Kocatepe, bu dönemde de çok güçlü bir kadroyla yönetime talip olduklarını açıkladı. Ali Kocatepe, Metin Özülkü ile birlikte yaptıkları listede Sezen Aksu, Sabahat Akkiraz, Zafer Gündoğdu, Yaşar ve Kutlu Özmakinacı’ya da yer verdiklerini, ayrıca Burhan Şeşen, Derya Köroğlu, Vedat Sakman ve Atakan Ünüvar ile birlikte hareket ettiklerini söyledi.

Haberin Devamı

DJ’ler atıştı

The Hall İstanbul, “Dutch Stars” projesini başlattı. Proje kapsamında Hollandalı ve Türk DJ’ler, geçtiğimiz cumartesi gecesi The Hall İstanbul sahnesinde buluştu. Hollanda’dan Patrice Baumel, Eva Maria, Bas Struik & Rik Watts’ın, Türkiye’den ise Altan Balgır, Rubsilent ve 7-Erhan’ın performans sergilediği gece, DJ’lerin atışmasına dönüştü.

Yazarın Tüm Yazıları