Fernando ve Alex çıkmazı

Güncelleme Tarihi:

Fernando ve Alex çıkmazı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2008 13:21

Brezilya'da bulunduğu 6 günlük süre içerisinde Fernandao ve Alex'in transferlerini sonlandırmak için önemli çabalar harcayan Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, Internacional Kulübü'nün talep ettiği fiyat üzerine teknik direktör Ersun Yanal ile görüşerek bu transferleri askıya aldıklarını belirtti.

Haberin Devamı

"FUTBOLCULARLA ANLAŞMIŞTIK"

Transfer arayışlarında Brezilya'da umduğunu bulamayan, Avrupa'da ve Türkiye'de yeni arayışlara başlayan Trabzonspor'da transferin yetkili isimlerinden Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, Brezilya'da bulunduğu süre içerisinde Fernandao ve Alex'in Bordo-Mavili formayı giymesi için elinden geleni yaptığını söyledi.

Baturoğlu, Fernandao ve Alex'in kendileri ile her konuda anlaşmaya vardıklarını belirterek, "İnternacional kulübü ise sürekli pürüzler çıkartmayı tercih etti. Futbolcuların menajerleri ile ortak olarak, Türkiye'den haberler aldılar ve fiyatı hep yukarılara çektiler. Trabzon'dan Brezilya'ya gitmeden önce bize verilen fiyat ile oraya gittiğimizdeki fiyat arasında uçurumlar vardı. Dolayısıyla biz de bu transferleri gerçekleştiremedik. Oradan sürekli Türkiye'de çıkan haberleri ve açıklamaları takip ettiler. Bu da onlarda bizim sanki Alex ve Fernandao'ya mecbur olduğumuz izlenimini yarattı. Bunlar transferin gerçekleşmemesinde önemli rol oynadı" diye konuştu.

Haberin Devamı

ERSUN YANAL İKİNCİ LİSTEYİ VERDİ

Baturoğlu, Brezilya'da bulunduğu süre içerisinde teknik direktör Ersun Yanal ile sürekli temas halinde olduğunu ifade ederek, "Ersun Yanal'ın bu transferler yapılmadığı için huzursuz olduğu haberleri tamamen asılsızdır. Hocamızla konuştuk ve İnternacional kulübünün istediği fiyatı söyledik. O da fiyatı duyunca oldukça şaşırdı ve bize hak verdi. Şimdi ikinci bir transfer listesi verdi. O liste üzerinde çalışmalara başlayacağız. İnternacional kulübünde hala bizim verdiğimiz bir teklif var. Eğer onlar sonuç olarak o fiyata inmeye karar verirlerse bu transferler gerçekleşir. Aksi taktirde onların talep ettiği fiyatı vererek ne kulübe, ne de takımda onlardan daha fazla parayı hak eden futbolculara ihanet etmeyiz. Tamamen kulübün çıkarlarını düşünerek hareket ediyoruz" dedi.

Baturoğlu, İsveçli golcü Rada Prica'nın da uzun zamandır gündemlerinde olduğunu belirterek, "Biz yönetim olarak belirlenen isimleri almak için çalışıyoruz. Hocamız isterse bu futbolcuyla görüşme olur" diye konuştu.

Haberin Devamı

"KIRIKKALESPOR GEÇİLECEK"

Trabzonspor Futbol Şube Menajeri Necmi Perekli, Cuma akşamı Fortis Türkiye Kupası'nda Kırıkkalespor ile oynayacakları karşılaşmayı kazanacaklarını söyledi. Perekli, Kırıkkalespor maçına yeni bir sezon açılış maçı gibi baktıklarını vurgulayarak, "Bu sezon devre arası çok kısa geçti. Ancak takımdan çok fazla futbolcu göndermediğimiz için birbirini tanıyan bir ekibiz. Yönetim kurulumuz kulübün çıkarlarını ön planda tutarak transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bizim için önemli olan şu anda Kırıkkalespor maçını kazanmak. Rakibimizin 2. Ligde mücadele ediyor olması onu hafife alacağımız anlamına gelmiyor. Buraya kadar gelmişlerse demek ki iyi takımları var. Ama Trabzonspor olarak her maça nasıl kazanmak için çıkıyorsak, bu maça da aynı hırsla çıkacağız. Seyircimizin bizi bu maçta yalnız bırakmasını istemiyoruz. Sezonun ikinci yarısı öncesi güzel bir galibiyet alarak moral depolamak amacındayız" diye konuştu.

Haberin Devamı

SAKATLARIN SON DURUMU

Trabzonspor Kulüp Doktoru Doç. Dr. Ahmet Kalaycıoğlu, Bordo - Mavili takımdaki sakat oyuncular hakkında bilgi verdi. Dün yapılan antrenmanda Kadir Keleş'le girdiği ikili mücadele sonrası başı yarılan Mustafa Keçeli'nin tedavisinin devam ettiğini belirten Kalaycıoğlu, "Oyuncumuzun kafasına 5 dikiş attık. Şu anki durumu iyi. Büyük ihtimalle kupa maçına yetişecek" dedi.

Gıda zehirlenmesi geçiren Serkan Balcı'nın kontrol altında tutulduğunu söyleyen Kalaycıoğlu, "Serkan dün yapılan antrenman öncesi yediği bir gıda nedeniyle zehirlendi. Biz de kendisine serum tedavisi uygulayarak eski gücüne kavuşmasını sağlıyoruz. Bu oyuncuyu da Kırıkkalespor maçına yetiştirmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Kalaycıoğlu, uzun süredir takımdan ayrı çalışan Tolga Seyhan'ın durumun ise iyi olduğu ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!