Ferman Toprak: Dava süreci devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Ferman Toprak: Dava süreci devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2016 12:20

Ferman Toprak: Dava süreci devam ediyor

Haberin Devamı

Mustafa KOZAK/ ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da eşiyle birlikte bir düğüne katılan şarkıcı Ferman Toprak, çıplak fotoğraflarını çekip kendisinden 100 bin dolar istediğini iddia ettiği Türkan K. hakkında açtığı davayla ilgili sürecin devam ettiğini söyledi. Toprak, "Bizim davada haklı olduğumuz aşikar. Mahkeme sonuçlanınca zaten her şey ortaya çıkacak. Biz rahat ve huzurluyuz" dedi.
Antalyalı işadamı Ertuğrul Kahraman ile Pınar Mater, Su Otel'de evlendi. İş, sanat ve siyaset ve medya dünyasını bir araya getiren düğünde çiftin nikahını Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Menderes Türel kıydı. Çiftin nikah şahitliklerini ise sanatçılar Ferman Toprak ile Serkan Kaya yaptı. Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, eski bakanlardan Yüksel Yalova ile iş kadını Nadire İçkale'nin de katıldığı düğüne Alaattin Çakıcı da üzerinde Türk bayrağı motifi olan bir çelenk gönderdi.
ŞANTAJ DAVASI SÜRÜYOR
'Hayatı tesbih yapmışım' şarkısıyla adından söz ettiren Ferman Toprak, kavgalı olduğu iddia edilen Serkan Kaya ile nikah kıyıldıktan sonra sarılıp sohbet etti. Düğüne eşi Hilal ile birlikte katılan sanatçı Ferman Toprak, çıplak fotoğraflarını çekip kendisinden 100 bin dolar istediğini iddia ettiği Türkan K. hakkında açtığı davayla ilgili de Antalya'da konuştu. Türkan K. hakkında açtığı davayla ilgili sürecin devam ettiğini belirten Toprak, "Bizim davada haklı olduğumuz aşikar. Mahkeme sonuçlanınca zaten her şey ortaya çıkacak. Biz rahat ve huzurluyuz" dedi.
'KİMSEYLE KAVGALI DEĞİLİM'
Kavgalı oldukları iddia edilen Serkan Kaya ile birlikte nikah şahitliği yapmasıyla ilgili olarak da Toprak, “Benim kimseyle küskünlüğüm yok. Kimseyle kırgınlığım da olmaz. Ben terbiyemi bilen de bir adamım. Ben düğüne eşimle birlikte katıldım. Yeni evlenen çiftlere de mutluluklar diliyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!