Fener'in yolu açık

Güncelleme Tarihi:

Fenerin yolu açık
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2004 02:09

Sarı lacivertliler, ilk maçı 16 veya 17 Şubat 2005'te İstanbul, rövanşı 24 Şubat 2005'te İspanya'da oynayacak. F.Bahçe turu geçerse, A.Wien-A.Bilbao eşleşmesinin galibiyle çeyrek finalist olabilmek için mücadele edecek.

İLK MAÇ KADIKÖY’DE

Nyon'da çekilen kura ile Şampiyonlar Ligi'nde 2. tur ve UEFA Kupası'nda 3 ve 4. turdaki eşleşmeler belli oldu. Fenerbahçe, UEFA Kupası 3. turunda İspanya'nın Real Zaragoza takımı ile eşleşti. Sarı lacivertliler, Real Zaragoza ile 16 veya 17 Şubat 2005'te evinde oynayacak, 24 Şubat 2005'teki rövanşa ise İspanya'da çıkacak.

MUHTEMEL RAKİPLER

Fenerbahçe, Real Zaragoza engelini aşarsa, 4. turda yine yakından tanıdığı Austria Wien (Avusturya)-Athletic Bilbao (İspanya) eşleşmesinin galibiyle çeyrek finale kalabilmek için mücadele edecek. Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, sarı lacivertli kulübe gelmeden önce Avusturya’da Austria Wien'i çalıştırıyordu.

LİDER OLARAK ÇIKTI

A.Bilbao ise bu sezon UEFA Kupası'nda iki takımımızla oynadı. İspanyol takımı ilk turda Trabzonspor'u eledi, 2. Tur Grubu'nda da Beşiktaş'ın yer aldığı B Grubu'ndan lider olarak çıktı. Sarı lacivertli temsilcimiz, turu geçerse son 8 takım arasına girebilmek için bu iki rakipten biriyle 10 ve 16-17 Mart 2005 tarihlerinde oynayacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!