Fener'in kayıp kupası bulundu

Güncelleme Tarihi:

Fenerin kayıp kupası bulundu
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 22, 2011 10:16

Sapanca Gölü Kırkpınar Parkurunda düzenlenen Türkiye Gençler Kürek Şampiyonası’nda şampiyon olan Fenerbahçeli genç kürekçilerin, seviçten atladıkları Sapanca Gölü’nde kaybettikleri kupa, Kırkpınar Spor Kulübü dalış kaptanı dalgıç Mahmut Pir tarafından bulunarak gölden çıkartıldı.

Haberin Devamı

KUPAYI GÖLDE KAYBETTÄ°LERÂ

KAYBOLAN KUPA BÖYLE BULUNDU / WEB TV

Kırkpınar Spor Kulubü Baskanı Fatih Fil ’Kupa Fenerbahçe için önemli. Metris Cezaevi’ne Aziz Bey’e göndereceğiz" dedi.

Fenerlilerin kupayı gölde bırakıp ayrılmasından sonra, Kırkpınarspor Kulübü Başkanı Fatih Fil, klübün dalış şube kaptanı Mahmut Pir’i arayarak kupanın gölde aranmasını ıstedi. Bunun üzerine dalgıç kıyafetleri ile göle giren Pir, Fenerbahçeli kürekçilerın kupayı kaybettikleri noktada arama yaptı. Yaklaşık 10 dakika süren arama sonrasında dalgıç Pir elinde kupa ile gölün yüzeyine çıktı.

KUPAYI GÖLDE KAYBETTİLER / WEB TV

’METRÄ°S’E AZÄ°Z BEY’E GÖNDERECEĞİZ’ Â

Kupayı daha sonra kulüp baÅŸkanı Fatih Fil’e teslım etti. Fil burada DHA Muhabirine yaptığı açıklamada kupanın manevi deÄŸerinin olduÄŸunu söyleyerek, "Bir yıllık emek bu. Manevi deÄŸeri büyük. Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım’ın bugünlerde morala ihtiyacı var. Külüp Müdürü Serkan Acat vasıtası ile bu kupanın AziziYıldırım’a Metris Cezaevi’nde teslim edilmesini saÄŸlayacağız" diye konuÅŸtu.  Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!