Fener'e çifte müjde

Güncelleme Tarihi:

Fenere çifte müjde
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2006 00:00

Kasığında sakatlığı nedeniyle Trabzonspor ve Beşiktaş maçlarında forma giyemeyen Nobre dün takımla birlikte çalıştı. Kupa finalini tamamlayamayan Alex’in de bugünkü idmana katılacak olması Daum’un yüzünü güldürdü.

ŞAMPİYONLUK yolunda önünde iki kritik sınav daha bulunan Fenerbahçe’de, yarınki Erciyesspor maçı öncesi Alex ve Nobre’nin oynayacak duruma gelmesi, moralleri düzeltti. Galatasaray derbisinde sakatlanan ve Trabzonspor ile Beşiktaş maçlarında forma giyemeyen Nobre, sakatlığı düzeldiği için dün takımla birlikte çalıştı. Beşiktaş’a kaybedilen Fortis Türkiye Kupası final maçında sakatlanan bir diğer Brezilyalı Alex’in de tedavisinin yoğun bir şekilde sürdüğü ve karşılaşmaya yetiştirileceği belirtildi. Kasığındaki ağrıları nedeniyle doktor kontrolünde bulunan sambacının, bugün yapılacak son antrenmanda, takımla birlikte çalışacağı bildirildi. Teknik direktör Daum’un son haftalarda form grafiği yükselen Semih Şentürk’ü de Erciyes maçında ilk 11’de düşündüğü, ancak Nobre’nin de oynayacak duruma gelmesiyle kararını maç saati vereceği öğrenildi.

Her şey elinizde

Christoph Daum,
Erciyes maçı öncesi kupa finalinden moralsiz çıkan futbolcularını terapiye aldı. Dün Samandıra Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesi odasına ayrı ayrı çağırdığı birkaç futbolcuyu motive etmenin çabasına giren deneyimli teknik adam, "Son 3 maçımızda güçlü rakiplerle oynayıp, 9 gol attınız. Bu bizim gücümüzü net bir biçimde ortaya koyuyor. Konsantre olduğumuz taktirde sıkıntı yaşamayız. Erciyes maçına da aynı inanç içinde çıkmalıyız" dedi. Alman hoca, Erciyesspor’u da mercek altına aldı. Samandıra’da gün boyu rakibinin son maçlarını kasetten izleyen Daum, futbolcularını sıkı bir şekilde uyararak, "Biz her zamanki oyun şablonumuzla sahaya çıkacağız. Kontrollü, sabırlı ve ayağa pas şeklinde mücadele etmeliyiz. Bu maçı ve daha sonraki Denizli sınavını 3’er puanla atlattığımız taktirde şampiyonluktaki rabimizin aldığı sonuçlar bizim için önem taşımaz. Her şey bizim kendi elimizde" yorumunu yaptı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!