Fener'de mutluyum

Güncelleme Tarihi:

Fenerde mutluyum
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 1998 00:00

Haberin Devamı

ABD bayrağına ve marşına saygı göstermediği gerekçesiyle ülkesinden dışlanan ve İslam ülkesi olduğu için Türkiye'yi seçen Mahmoud Abdul Rauf, ‘‘Daha önce dört kez geldiğim Türkiye'de mutlu olacağıma inanıyorum’’ dedi...

Başarıya hazır

Fenerbahçe'nin NBA'in Sacramento Kings takımından transfer ettiği Mahmoud Abdul Rauf'un dinine düşkün bir müslüman olduğunu bilmeyen yoktur. ABD bayrağına ve marşına saygı göstermediği gereçesiyle ülkesinden dışlanan ve İslam ülkesi olduğu için Türkiye'yi tercih eden Rauf, Fener'de büyük başarılara imza atmaya hazırlanıyor.

Hedef Final Four

NBA'in en iyi oyun kurucuları arasında gösterilen ve Denver forması altında Utah Jazz potasına bıraktığı 51 sayı ile basketbolseverlerin takdirini kazanan Rauf, ‘‘Kariyerimin doruğundayım. F.Bahçe'yi bu sezon Türkiye'de şampiyon, Avrupa Ligi'nde de Final Four'a çıkartmak için takım arkadaşlarımla vargücümüzle mücadele edeceğiz’’ diye konuştu.

Farklı bir atmosfer

Yunanistan'ın Olympiakos takımının süper teklifini elinin tersiyle iten ve 3 milyon dolara Fenerli olan Mahmoud Abdul Rauf, Türkiye'ye dört kez geldiğini ifade ederek, ‘‘Bu ülkeyi yakından tanıyorum. Farklı bir atmosferi var. Burada mutlu olacağıma inanıyorum. Fenerbahçe seyircisi ile iyi bir diyaloğumun olacağına inanıyorum’’ dedi.

Cumaları kaçırmaz

Yıldız basketbolcunun menajeri Shareef A.Nasir de kendisi gibi müslüman. Abdul Rauf ile çocukluk arkadaşı olduğunu ve onu yakından tanıdığını söyleyen A.Nasir, ‘‘Mahmoud tam bir müslümandır. Cuma namazlarını kaçırmamaya özen gösterir. Bir İslam ülkesi olan Türkiye'de bu vazifesini zorlanmadan yerine getirecektir’’ dedi.

O TAM BİR MÜSLÜMAN

F.Bahçe'nin NBA'den transfer ettiği Mahmoud Abdul Rauf, müslümanlığın gereklerini yerine getirmeye özen gösteriyor. Sık sık kuran okuyan ve Cuma namazlarını kaçırmayan Rauf, ABD bayra

ğına ve marşına saygı göstermediği için dışlanmıştı. F.Bahçe'nin G.Saray'la oynadığı TSYD Kupası maçında milli marşımızı ayakta dinleyerek taraftarın sevgisini kazandı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!