Fenerbahçe'ye kötü haber!

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeye kötü haber
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2015 23:08

Fenerbahçe'ye Tevez ve Luiz Adriano'dan kötü haber geldi. Adı Fenerbahçe ile anılan Tevez, Boca Juniors ile anlaşırken; Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı golcüsü Luiz Adriano da Al Ahly takımına gitti.

Haberin Devamı

Arjantinli forvet 5 milyon euro artı 3 oyuncu karşılığında eski takımına döndü. Transferde adı Fenerbahçe ile anılan Carlos Tevez ülkesi Arjantin'in köklü takımı Boca Juniors'a transfer oldu.

31 yaşındaki oyuncu için Boca, Juventus'a 5 milyon euro ödeyecek. Juventus ayrıca Boca'dan biri kiralık, iki oyuncunun da ilk satın alma opsiyonu olmak üzere üç futbolcu alacak. Bu oyuncuların Pavon, Cristaldo ve Vadala olduğu bildirildi.

Resmen açıklanan transferin imza töreninin Copa America'nın bitiminden sonra 7 Temmuz'da yapılacağı bildirildi. Tevez, Boca Juniors'tan alacağı yıllık 4,5 milyon euro ile Arjantin Ligi'nin en çok kazanan oyuncusu da olacak.

Juventus'ta 66 maçta 39 gol atan Tevez, 2004-05 sezonunda Boca Juniors formasını giydikten sonra Corinthians, West Ham, Manchester United ve Manchester City takımlarında top koşturdu.

Haberin Devamı

ADRİANO, AL AHLY'DE
Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı golcüsü Luiz Adriano da Al Ahly takımına gitti.
Birleşik Arap Emirlikleri ekibinin başkanı Al Naboodah transferin bittiğini Twitter hesabından duyurdu. Adriano, 2006'da transfer olduğu Shakhtar'da 264 maçta 129 gol kaydetti. (NTV)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!