Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçenin Şampiyonlar Ligindeki muhtemel rakipleri belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2016 22:10

Süper Lig'de 2015-2016 sezonunu 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi ön elemelerindeki muhtemel rakipleri belli oldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki muhtemel rakipleri Geçen sezonun aksine bu kez ilk ön elemede seri başı olacak Fenerbahçe aşağıda yer alan 5 takımdan biriyle eşleşecek.

Steaua Bükreş (Romanya)
Monaco (Fransa)
Young Boys (İsviçre)
Rostov (Rusya)
PAOK (Yunanistan)

Sarı lacivertliler Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibini 15 Temmuz 2016 tarihindeki kura çekiminde öğrenecek. Kuraya seri başı olarak girecek Fenerbahçe, ilk maçını 26-27 Temmuz tarihinde deplasmanda, rövanşı 2-3 Ağustos’ta İstanbul’da yapacak.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi play-off turundaki muhtemel rakipleri Fenerbahçe bu turu geçerse ise Şampiyonlar Ligi grupları öncesi son aşama olan Play-Off turuna kalacak. Bu turda temsilcimizin seri başı olma şansı bulunmuyor. Playoff’ta temsilcimiz yine 5’li grup içinden kura çekimi yapacak.

Haberin Devamı

MUHTEMEL 5 RAKİPTEN 3’Ü KESİNLEŞTİ
Manchester City (İngiltere)
Porto (Portekiz)
Villarreal (İspanya)

Diğer 2 muhtemel rakip ise bir önceki eleme turunda alınan sonuçlara göre belli olacak.

3. ön elemede Fenerbahçe gibi seri başı olan Shakhtar Donetsk ve Ajax rakiplerini elemeleri halinde, topladıkları puanlar sayesinde bu turda yine seri başı olacak ve muhtemel rakipler arasına eklenecek.

Fenerbahçe playoff turuna kalması halinde kura çekimine 5 Ağustos’ta girecek. Bu aşama için ise maçlar 16-17 Ağustos’ta İstanbul’da, 23-24 Ağustos’ta deplasmanda olacak. Temsilcimiz her iki turdan birinde elenmesi halinde yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek. (Futbol Arena)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!