Fenerbahçe'nin kamp programı belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçenin kamp programı belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2015 11:46

Fenerbahçe Futbol Takımı, sabah antrenmanıyla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.

Haberin Devamı

Teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde geçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutulurken, bu bölümde oyuncular pas çalışmaları yaptı. Fenerbahçe'de milli takımlarda yer almaları sebebiyle izinli olan Mehmet Topal, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Hasan Ali Kaldırım, Bruno Alves, Michal Kadlec, Miroslav Stoch ve Simon Kjaer çalışmada yer almadı.

Sarı-lacivertli ekip, akşam saatlerinde gerçekleştireceği günün ikinci idmanıyla hazırlıklarına devam edecek.

KAMP YARIN BAŞLIYOR

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi ilk kamp etabı için yarın Düzce'ye gidecek. Sabah çalışmasını İstanbul'da yapacak olan sarı-lacivertlilerin, öğle saatlerinde Düzce'de bulunan Topuk Yaylası Tesisleri'ne hareket edeceği ve akşam idmanını burada gerçekleştireceği bildirildi. Milli takımlarda forma giymeleri nedeniyle izinli olan futbolcuların da sağlık kontrollerinden geçip takıma katılacakları ve kamp kadrosunda bulunacakları aktarıldı.

Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası kampına 36 kişilik oyuncu ekibiyle gideceği, genç futbolcular Semih Ergül, Beykan Şimşek, Berkaycan Değirmencioğlu, Hakan Çinemre, Recep Niyaz, Ertuğrul Taşkıran, Uygar Mert Zeybek, Savaş Polat, Erman Taşkın, Yasir Subaşı, Kadir Kaan Özdemir, Mehdi Akgül, Caner Koca, Gökhan Sazdağı, Ramazan Civelek ve Melih Okutan'ın da kadroda bulunacakları öğrenildi.

HAZIRLIK MAÇLARININ PROGRAMI BELLİ OLDU

11 Temmuz Cumartesi:
18.00 Fenerbahce-Zap Ahan (Düzce Stadı)

14 Temmuz Salı:
20.30 Sivasspor-Fenerbahçe (Sivas 4 Eylül)

15 Temmuz Çarşamba:
21.00 Fenerbahçe-Dnipro (Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu)

21 Temmuz Salı:
20.30 Fenerbahçe-Olympiakos (Afyon Arena)

22 Temmuz Çarşamba:
20.30 Fenerbahçe-Olympique Marsilya (Afyon Arena)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!