Fenerbahçe'nin 7 itirazı var

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçenin 7 itirazı var
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2014 22:56

Elazığ maçında da hakem kurbanı olduklarını belirten Fenerbahçeliler, bunun yanı sıra, Kulüpler Birliği, yayıncı kuruluş ve federasyon kurulları ile ilgili görüşlerini de aktaracak.

Haberin Devamı

F.BAHÇE Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler Mahmut Uslu, Deniz Tolga Aytöre ve Ömer Temelli bugün saat 17.00’de Türkiye Futbol Federasyonu’na giderek son dönemlerde yaşanan olumsuz gelişmelerle ilgili sıkıntılarını dile getirecekler.
Özellikle hakem atamalarından son derece rahatsız olan sarı lacivertli yönetim, Karabükspor maçında başlayıp bugüne kadar gelen sorunlarını aktaracaklar. İşte TFF’de gerçekleşecek o görüşmenin gündem maddeleri:

NEDEN HATALAR HEP ALEYHİMİZE?

F.BAHÇE-BEŞİKTAŞ
Meireles’in atılmasının ardından maçın son anlarında Mustafa Pektemek’in eline çarpan top nedenile net bir penaltının verilmediği belirtilecek.

KARABÜK-F.BAHÇE
Emenike’nin nizami bir golünün verilmediği ve yine Emenike gole giderken atağın avantaj kuralı uygulanmayarak kesildiği vurgulanacak.

SİVAS-F.BAHÇE
Sow’un ortasında Kadir’in eline çarpan topta penaltı verilmediği, rakibine dokunmayan Egemen’in haksız faul kararı sonrası oyundan atıldığı anlatılacak.

ELAZIĞ-F.BAHÇE
Açık penaltının verilmediği, Cristian Baroni’nin tüm hakem yorumcularının ortak tespitindeki gibi haksız atıldığı vurgulanacak.

Haberin Devamı


KULÜPLER BİRLİĞİ’NDEKİ SORUN

F.BAHÇE’nin uzun süredir katılmadığı ve katılmayı da düşünmediği Kulüpler Birliği’nin işlevi masaya yatırılacak. Özellikle İlhan Cavcav’ın açıklamaları ve F.Bahçe Kulübü’nün sıkıntıları anlatılacak.

YAYINCI KURULUŞTAN ŞİKAYET

YAYINCI kuruluşun kulüp çalışanları tarafından rapor haline getirilen görüntülerle Fenerbahçe aleyhine çalıştığı iddiası dile getirilecek.
Bu konuya TFF’nin müdahil olması istenecek.

PFDK VE TAHKİM KURULU SIKINTISI

F.BAHÇE’nin en önemli sorunlarından biri de PFDK ve Tahkim Kurulu... Bu kurulların önceki TFF’nin devamı olduğunu düşünen sarı lacivertliler değişikliğe gidilmesini talep edecek.


F.BAHÇE-BEŞİKTAŞ

‘APAÇIK BİR PENALTI’

F.BAHÇELİLER’in argümanlarından biri de, “Beşiktaş maçında Pektemek’in elle oynamasına nasıl penaltı verilmez” şeklinde.


KARABÜK-F.BAHÇE

‘BU GOL NİZAMİ DEĞİLMİ?’

SARI lacivertliler, Karabük maçında Emenike ile buldukları golün verilmemesini de “Nizami değil mi” diye dile getirecek..


SİVAS-F.BAHÇE

Haberin Devamı

‘HAKEM GÖZÜNÜN ÖNÜNDE BUNU GÖRMEDİ’

F.BAHÇE, Sivas’ta bu elle oynamanın çizgi hakeminin gözü önünde yaşandığını da vurgulayacak.


ELAZIĞ-F.BAHÇE

‘CRİSTİAN’I HAKSIZ YERE OYUNDAN ATTI’

ELAZIĞda Cristian’ın oyundan atılması da sarı lacivertlilerin en önemli itirazlarından biri olacak.



GELDİLER DİYE HAKEMİ Mİ DEĞİŞTİRELİM

F.BAHÇE Kulubü’nün son haftalarda üst üste gelen hakem hataları sonrası TFF’ye gitme kararını, Federasyon Başkanvekili Ufuk Özterten, “Buyursun gelsinler ama onlar gelince hakemi mi, kuralları mı değiştireceğiz” açıklamasında bulundu. Özerten, yabancı sınırlamasını eleştiren G.Saray’ın hocası Mancini için ise, “Çalıştığı ülkelerdeki kuralları bilmek zorunda bilmiyorsa ülkemize gelmesin” dedi.

Haberin Devamı


- İki sarı 1 kırmızı etmez mi?
- Sarı kartı 1 kez gösterdim

Maç sonrası F.Bahçe Antrenörü İsmail Kartal, hakem Göçek’e, kural hatası yaptığını söyledi, “Onur’a bir kez sarı gösterdim” yanıtı aldı.

ELAZIĞ-F.Bahçe maçı sonrası bir görüntü dikkat çekiciydi. Soyunma odasına yönelen hakemlerin yanına giden Fenerbahçe Antrenörü İsmail Kartal, Hüseyin Göçek ile diyaloğa girmişti. Tahmin etmek zor değildi, konu Fenerbahçeliler’in “Onur’a çift sarı kart gösterdin, neden kırmızıyı çıkarmadın” isyanıydı.
Acaba Kartal, hakem Göçek’e neler dedi, ne yanıt aldı?.
Onur’a iki kez sarı kart gösterdiniz. Farkında mısınız? Bu kural hatası değil mi hocam?
Yanlışınız var. Pozisyonun başında sarı kartımı çıkartmıştım. Tam gösterecekken yardımcı hakemim beni Cristian için uyardı. Bu yüzden kartı Onur’a gösteremedim. Daha sonra kendisi tedavi için kenara çıkarken sarı kartı gösterdim.


‘Asıl penaltı uzatmada!’

Haberin Devamı

MAÇIN 90+5’inci dakikasında Elazığlı Sow hava topuna elle çıkınca Fenerbahçe kaleci antrenörü Murat Öztürk “Penaltı” diye yayıncı kuruluş kamerasına koştu. Ancak maç bitince pozisyon tekrarını izleyemedi.. Gökhan Gönül, ise soyunma odasında, “Asıl penaltı bu pozisyondaydı” dedi.


Sow takıma döndü

SAKATLIĞI nedeniyle takımdan ayrı olan Moussa Sow dün ilk kez takımla çalıştı. Senegalli yıldız Gençlerbirliği maçında forma giyebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!