Fenerbahçe'nin 31 kişilik kamp kadrosu

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçenin 31 kişilik kamp kadrosu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2012 15:40

Sarı-lacivertliler, yeni sezon hazırlıklarının ilk etabı için Topuk Yaylası'nda bulunan Fenerbahçe Kamp ve Dinlenme Tesisleri'ne gitti.

Haberin Devamı

Sarı lacivertli kafilede şu oyuncular yer alıyor:
Alex de Souza, Bekir İrtegün, Berkaycan Değirmencioğlu, Caner Erkin, Cristian Baroni, Mert Günok, Gökhan Gönül, Hasan Akınay, Hakan Cinemre, Hasan Ali Kaldırım, Henri Bienvenu, Issiar Dia, Mehmet Topuz, Miroslav Stoch, Moussa Sow, Ömer Kandemir, Salih Uçan, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Semih Şentürk, Serdar Kesimal, Gökay Iravul, Recep Niyaz, Hasan Erbey, Berk Elitez, Serkan Kırıntılı, Özgür Çerk, Erten Ersu, Özer Hurmacı, Orhan Şam, Sezer Öztürk.

İzinli olan kaleci Volkan Demirel'in 9 Temmuz'da, yeni transfer Dirk Kuyt'un ise 13 Temmuz'da kampa dahil olacağı açıklandı.

Topuk Yaylası'nda 14 Temmuz'a kadar kamp yapacak Fenerbahçe, bir günlük iznin ardından 16 Temmuz Pazartesi günü 11 gün sürecek hazırlık maçları dönemi için Avusturya'nın başkenti Viyana'ya gidecek.

Kaynaşlı'da coşkulu karşılama

Sarı-lacivertli ekibi Kaynaşlı gişelerinde bekleyen yaklaşık 100 taraftar, takım otobüsünün gelişiyle meşaleler yakıp çeşitli tezahüratta bulunarak, “Düzce'deki evine hoş geldin” ve “Şampiyon Fenerbahçe” yazılı pankart açtı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman da burada otobüsten inerek taraftarlarla bir süre görüşürken, Düzce Fenerbahçeliler Derneği üyeleri de Kocaman'a çiçek verdi.

Sarı-lacivertli ekip, daha sonra taraftarların oluşturduğu yaklaşık 100 araçlık konvoy eşliğinde Kaynaşlı'daki Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri'ne hareket etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!