Fenerbahçe'de Uche oynuyor

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede Uche oynuyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 1997 00:00

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin bugün oynayacağı Beşiktaş maçında sakatlığı yüzünden İlker ile Kemalettin kesin olarak oynamıyor. Bariç dün akşam yapılan son çalışmada iyi olduğunu söyleyen Uche'yi ilk 11'de oynatacak. Takımla idmana çıkan İlker 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı.

İstanbul'daki ilk antremanını kalabalık taraftar önünde 24 kişilik kadrosu ile yapan sarı lacivertlilerin Rumen yıldızı İlie attığı şık gollerle alkışlandı. Bariç 24 kişilik kadrodan İlker, Taner, Atilla, B.Murat, Kemalettin ve Ali Nail'i almadı. İlker'in Galatasaray maçına yetişeceği açıklandı.

Hırvat Hoca, Başkan Ali Şen'in de izlediği idmanın sonunda Taner, Atilla, Selahattin, Kubilay ve Ali Nail'e özel çalışma yaptırdı. Bu sezon açılış yapmayacak olan Fenerbahçe'de, Başkan Ali Şen bugünkü Beşiktaş maçının öncesinde taraftara hitaben bir konuşma yapacak.

Ronaldo Fener'de!

Fenerbahçe'nin Almanya kampında Ronaldo rüzgarı esti! Brezilyalı golcüye benzeyen gurbetçi Ercan, sarı lacivertlilerle bol bol resim çektirdi. Futbolcular fotoğraf çektirirken, çevredekilere ‘‘Ronaldo 30 milyon dolara Fener'de.'' esprisini yapıyordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!