Fenerbahçe'de transfer çıkmazı

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede transfer çıkmazı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2010 13:24

Geçtiğimiz cuma günü Marsilya'da "Vieux port " daki Sofitel Oteli'nde bir araya gelen Fenerbahçe ve Marsilya yöneticileri Niang'ın Fenerbahçe'ye transferi konusuna son noktayı koydular.

Haberin Devamı

Şampiyonlar liginde mücadele verecek olan Olympique Marsilya kulübü, en çok ihtiyacı olduğu bir sırada, geçen sezon Fransa Ligue 1'de gol kralı olmuş Niang gibi bir futbolcunun transferinin bir çılgınlık olacağını, kullanılabilecek en nazik ve diplomatik bir dille Fenerbahçe yöneticilerine anlattılar.

Cumartesi günü Fransa ligue 1'deki ilk karşılaşmasını 1. lige yeni yükselmiş Caen kulübüne karşı yapan Marsilya, maçı 2-1 kaybederken hücum bölgesinde ne kadar çok kaliteli futbolculara ihtiyacı olduğu gerçeğini de gözler önüne serdi. Durum böyle iken Mamadou Niang gibi bir futbolcunun takımdan ayrılmasını tasavvur bile edemeyen Marsilya teknik görevlileri tam tersine yeni bir kaliteli forvet ile hücum bölgesini güçlendirmek zorunda.

GYAN BİR YERE GİTMİYOR

Haberin Devamı

Rennes futbol kulübü genel menajeri Pierre Dreossi Fenerbahçe ile sürdürülen görüşmelerin kesildiğini bildirdi. Marsilya'nın tam tersine, nakit krizi içinde olan Rennes kulübü Ganalı milli golcüsü Gyan'ın Fenerbahçe'ye tranferine sıcak bakıyordu. Dreossi Fransız l'Equipe Gazetesi'ne yaptığı açıklamada Fenerbahçe'den kesin bir teklif almadıklarını belirterek Fenerbahçe ile görüşmelerin kesildiğini açıkladı.

Cumartesi günü yapılan Rennes-Lille karşılaşmasında yedek bekleyen Ganalı golcü için kapıların henüz kapanmadığını ve verilecek cazip bir teklif için Rennes kulübünün itiraz etme lüksünün olmadığını da belirten Dreossi, Fenerbahçe'ye ciddi bir teklif yapma konusunda son bir firsat daha bıraktıklarını ancak günlerdir haber alamadıklarını da belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!