Fenerbahçe'de Lens şoku!

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede Lens şoku
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2016 00:41

Fenerbahçe'de bu sezonun en başarılı ismi olan Jeremain Lens'ten kötü haber geldi. Hollanda Milli Takımının Belçika ile oynadığı özel maçta sakatlanan yıldız futbolcunun Galatasaray derbisinde oynaması tehlikeye girdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'yla yolların ayrılmasının ardından takımın başına geçen Dick Advocaat'ın ilk icraatı Sunderland'de forma giyen Jeremain Lens'i Sarı Lacivertliler'e kazandırmak olmuştu.

Hollandalı oyuncunun oynadığı 8 karşılaşmada Fenerbahçe 7 galibiyet alırken, Lens birçok karşılaşmada da kendisini kanıtlamayı başardı.Son olarak Manchester United karşısında da harika bir oyun sergileyen ve müthiş bir frikik golü atan 28 yaşındaki oyuncu, bu maçın ardında da Hollanda Milli Takımı'na davet edilmişti.

Fenerbahçede Lens şoku
BELÇİKA KARŞISINDA PENALTI YAPTIRDI
Hollanda'nın Belçika'yla Amsterdam Arena'da oynadığı hazırlık maçında sahaya ilk 11'de çıkan Jeremain Lens, 38. dakikada sağ taraftan ceza sahasına girdi ve tecrübeli defans oyuncusu Jan Vertonghen tarafından arkadan çekilince takımına penaltı kazandırdı (üstte).

Haberin Devamı

Ajax'lı Davy Klaasen penaltıyı gole çevirdi. Karşılaşmayı Fenerbahçe'nin eski yıldızlarından Pierre van Hooijdonk da yerinde takip etti.

DEPARA KALKARKEN SAKATLANDI
65. dakikada ise Lens büyük bir şanssızlık yaşadı. Sol kanattan depara kalktığı esnada bir anda arka adalesini tutan Lens, teknik direktörü Danny Blind tarafından oyundan alındı ve yerini Memphis Depay'a bıraktı. Yıldız oyuncunun sedye istememesi ve yürüyerek kendi başına soyunma odasını yolunu tutması da dikkatlerden kaçmadı.

FEYENOORD MAÇINDA DA SAKATLANMIŞTI
Lens, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Kadıköy'de Feyenoord'la oynadığı mücadelede de sakatlanmış ve 85. dakikada yerini Alper Potuk'a bırakmıştı. Bu sakatlığın ardından Fenerbahçe deplasmanda Osmanlıspor ve içeride Alanyaspor'la 1-1 berabere kalmış, deplasmanda Manchester United'a ise 4-1 mağlup olmuştu. Hollandalı oyuncu döndüğü ilk maç olan Konyaspor deplasmanında penaltı yaptırmış ve 3 puanda büyük pay sahibi olmuştu. 

Hollanda-Belçika mücadelesi ise Klaasen ve Yannick Carrasco'nun karşılıklı golleriyle 1-1 berabere sonuçlandı.

LÜKSEMBURG MAÇINDA YOK
Hollanda Milli Takım teknik direktörü Danny Blind maç sonunda yaptığı açıklamada Jeremain Lens'in, Lüksemburg maçında oynayamayacağını söyledi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!