Fenerbahçe'de hazırlıklar yarın başlıyor!

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede hazırlıklar yarın başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2015 13:26

Fenerbahçe Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına yarın başlayacak.

Haberin Devamı

Yeni sezona Portekizli teknik direktör Vitor Pereira idaresinde girecek olan sarı-lacivertli takım, yarın Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde toplanacak. Hazırlıklarını 29 Haziran Pazartesi gününe kadar İstanbul'da sürdürecek olan Fenerbahçe, 30 Haziran Salı günü Düzce'deki Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'ne gidecek ve 11 Temmuz Cumartesi gününe kadar burada çalışacak.

Düzce'deki çalışmaların ardından İstanbul'a dönecek Fenerbahçe'de milli futbolcular ise izinlerinin bitmesinin ardından takıma katılacak. Sarı-lacivertli ekibin ikinci kamp dönemiyle ilgili program ise daha sonra açıklanacak.

6 OYUNCU GİTTİ, 2 OYUNCU GELDİ

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi 6 oyuncuyla yollar ayrıldı ve şu ana kadar 2 oyuncu transfer edildi. Teknik direktörlük görevine İsmail Kartal'ın yerine Portekizli teknik adam Vitor Pereira'yı getiren sarı-lacivertli yönetim, sözleşmeleri sona eren Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Selçuk Şahin, Mert Günok, Pierre Webo ve Dirk Kuyt'la devam etmezken, sözleşmesi biten Emre Belözoğlu'nun durumuyla ilgili ise henüz bir açıklamada bulunmadı.

Fenerbahçe, Fransa'nın Lille ekibinden Danimarkalı Simon Kjaer ve Bursaspor'dan Şener Özbayraklı'yı kadrosuna dahil etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!