Fenerbahçe'de Galatasaray hazırlıkları! Aziz Yıldırım izledi...

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede Galatasaray hazırlıkları Aziz Yıldırım izledi...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2015 12:39

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi A Grubu 7. hafta maçında 9 Aralık Çarşamba günü 20.30'da karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu'nda devam eden Sarı-Lacivertli takımın antrenmanını Başkan Aziz Yıldırım, Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu ile Asbaşkan İsfendiyar Zülfikari de izledi.

Haberin Devamı

ZÜLFİKARİ: "BÜTÜN TARAFTARLARIMIZI METRO ENERJİ SALONU'NA BEKLİYORUZ"
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanlarından İsfendiyar Zülfikari, Galatasaray'la önemli bir maça çıkacaklarını belirtirken, taraftarlarımızın da salonu doldurarak takıma destek olmalarını istedi.

Galatasaray maçının önemine değinen Fenerbahçe Basketbol Şubesi'nden sorumlu Asbaşkan İsfendiyar Zülfikari, "Hem Türkiye Ligi'nde hem Avrupa Ligi'nde şampiyonluk hedefi olan bir takımız. Galatasaray maçlarının her zaman bizim için ayrı bir yeri vardır. Beşiktaş maçında camiamızı üzdük. Hem bunun telafisi için önemli bir maç hem de Galatasaray derbisi camiamız için önemli bir maç. Bu sene Galatasaray'la 2 maç yaptık. Biri Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı, diğeri de lig maçı. Birisini hükmen yendik, diğerinde de Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı aldık. Üçüncü kez oynayacaklar. Galatasaray maçının önemini biliyorlar" dedi.

Haberin Devamı

Taraftarları Metro Enerji Salonu'na çağıran Zülfikari, "Bütün taraftarlarımızı Metro Enerji Salonu'na bekliyoruz. Burası tıklım tıklım dolmalı. Taraftar desteği çok önemli. Bizler yönetici olarak burada olacağız. Yeneceğimizi tahmin ediyorum" diye konuştu.

Fenerbahçede Galatasaray hazırlıkları Aziz Yıldırım izledi...

İKİ KULÜP VE FEDERASYON ARASINDA KRİZE DÖNÜŞEN "KİZER" FORMA GİYEBİLECEK
Galatasaray'ın hükmen yenilmesine sebep olan "Kizer" Avrupa maçında sorunsuz bir şekilde sarı-kırmızı formayı giyebilecek.

Galatasaray'ın ligde oynanan Fenerbahçe maçını kazanmasına rağmen Lynetta Kizer'in lisansındaki sorun nedeniyle hükmen yenik sayılması iki kulüp arasını iyice gerdi. Galatasaray ile restleşmeler devam ederken, 25 yaşındaki ABD'li basketbolcunun, yaşanan olaylar sonrası Türkiye Basketbol Ligi'nde oynayıp, oynamayacağı belirsizliğini koruyor. Ancak Kizer, Euroleague maçlarını kıta dışı (ABD lisansı) oyuncu statüsünde oynuyor. FIBA lisansı bulunan Kizer gelecek hafta Fenerbahçe-Galatasaray arasındaki Avrupa derbisinde forma giyebilecek. Olaylı maç sonrası "Erken rövanş" olarak adlandırılan mücadele Fenerbahçe'nin sahasında saat 20.30'da oynanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!