Fenerbahçe'de Alex'ten müjdeli haber

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede Alexten müjdeli haber
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2012 12:16

Süper Final, süper bir finale sahne olacak. Şükrü Saracoğlu’nda mutlu son için sarı kırmızılılara beraberlik yetiyor. Fenerbahçe için tek yol Galatasaray’ı seyircisi önünde dize getirmek. Sakatlığı nedeniyle Trabzonspor deplasmanında forma giyemeyen kaptan Alex, Galatasaray derbisi kadrosunda.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun 6. ve son haftasında ezeli rakipler Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşacak. Saat 19.00'da başlayacak sezonun en önemli maçını Türkiye'nin bir numaralı hakemi, yıllar sora Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinde bu yaz düdük çalacak Cüneyt Çakır yönetecek.

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun 6. ve son haftasına Galatasaray, Fenerbahçe'nin 1 puan önünde lider giriyor. 47 puana sahip sarı-kırmızılı ekip, Kadıköy'den beraberlikle ayrılsa bile, 3 yıl sonra şampiyon olarak, 18 kezle, Fenerbahçe ile şampiyonluk sayısını eşitleyecek.  46 puanlı ev sahibi Fenerbahçe'nin şampiyon olabilmesi için derbide galibiyet gerekiyor. Büyük taraftar desteği altında oynayacak sarı-lacivertli ekip, mutlu sona ulaşması halinde üst üste 2., toplamda 19. kez ipi göğüsleyecek.

Haberin Devamı

ALEX SON DAKİKADA KADRODA

Bu arada sakatlığı sona eren Alex De Souza, son antrenmanın ardından 18 kişilik kadroya alındı. Brezilyalı oyuncunun maça yedek başlayabileceği öğrenilirken, son dakika sürpriziyle maça ilk 11'de başlayabileceği belirtildi.

ŞAMPİYONLUKTA NELER OLACAK?

*  Son 6 sezonda üst üste şampiyon olan hiçbir takım yok. Bunu başaran ilk takım olacak.
* Semih, sarı lacivertli forma ile 5 şampiyonluk yaşadı. Kazanırlarsa 6. şampiyonluğunu yaşayacak.
* Aykut Kocaman, Fenerbahçe’nin başında 2 yıl üst üste şampiyonluk yaşayan ilk yerli hoca olacak.
* Son haftaya geride girdiği bir sezonda şampiyonluğu kazanarak rakibinden 2006’nın rövanşını alacak.

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın, geçen hafta Trabzonspor deplasmanındaki zorlu mücadeleyi 3-1 kazanan kadroda fazla bir değişiklik yapmaması bekleniyor. Sakat futbolcuların durumu göz önüne alındığında Kocaman'ın sahaya sürmesi beklenen olası 11 şöyle: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Cristian, Stoch, Bienvenu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!