"Fenerbahçe, Trabzonspor fark etmez"

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe, Trabzonspor fark etmez
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2011 12:27

Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceği B Grubu'ndaki rakiplerinden CSKA Moskova Menajeri Sergey Yakunchikov, grubu değerlendirdi.

Haberin Devamı

Bir dönem Gençlerbirliği'nde de çalışan ve iyi derecede Türkçe bilen CSKA Moskova Menajeri Sergey Yakunchikov, grupta İnter dışındaki takımların şanslarının eşit olduğunu belirterek, gruptan çıkmak için en az 8 puana ihtiyaç olacağını söyledi.

Trabzonspor'un güçlü bir ekip olduğunu, ligi iyi bir yerde bitirdiklerini ve iyi oyuncuları olduğunu söyleyen Yakunchikov, "Biz takım olarak Türk futbolunu yakından tanıyoruz. Çünkü daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe ile yakın zamanda oynadık. Trabzonspor ile kolay bir maç olmayacağını düşünüyorum" dedi.

Yakunchikov, Türkiye'de yaşanan durumlar neticesinde Fenerbahçe yerine Trabzonspor'un rakipleri olduğu hatırlatılıp, 'hangisini tercih ederdiniz?' sorusuna, "Takım geçen yıl 82 puan aldı. Takım çok iyi ve ben Trabzonspor'un şampiyon olan Fenerbahçe ile tesadüf eseri aynı puanı alarak ligi bitirmediğini düşünüyorum. Onun için Trabzonspor da Şampiyonlar Ligi için güçlü bir ekip" yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Türkiye'de çalıştığı dönemlerde, şike konusunda bir şey hissedip hissetmediği sorusuna ise, o dönemlerde sadece masör olarak çalıştığını ve futbolcuların tedavileri konusunda yoğunlaştığını belirterek bu tür konularla ilgilenmediğini dolayısı ile bir şey duymadığını söyledi.

Türkiye'yi çok sevdiğini ancak Türkçeyi unutmaya başladığını söyleyen Sergey Yakunchikov, bir dönem CSKA forması giyen Fenerbahçeli Caner Erkin ile zaman zaman pratik yaptığını ancak oyuncunun Türkiye'ye dönünce etrafında Türkçe konuşan kimse kalmadığını sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!