Fenerbahçe Teknik Direktörü Advocaat: "Takımımız iyi performans gösteriyor"

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Advocaat: Takımımız iyi performans gösteriyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2016 22:13

Fenerbahçe Teknik Direktörü Advocaat: "Takımımız iyi performans gösteriyor"

Haberin Devamı

 "İkinci yarı iyiydik. İlk yarıdaki futboldan mutlu değilim"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, 2-0 kazandıkları Zorya Luhansk maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Tecrübeli çalıştırıcının açıklamaları şöyle;

"İkinci yarı iyiydik. İlk yarıdaki futboldan mutlu değilim. Takımım ilk yarı kazanma isteğini göstermedi. İkinci yarıda rakibin kolay oyununu durdurduk ve galibiyeti hak ettik. Pazar günü bizi bekleyen önemli bir maç daha var. Feyenoord maçını konuşmak için erken. Öncesinde oynayacağımız üç maç var.

Kimin oynadığı ve kimin gol attığından önemlisi galibiyet. En önemlisi de takım içindeki dengeler. Her maç için bakacağım. Galibiyet için en iyi on bir sahada olacak. Pazar günkü maç için van Persie yedek kulübesindeydi. O yüzden Emenike oyundaydı. Oynamasa bile parasını alıyor ve fit olmalı. Bu şansı bulduğunda biraz daha fazlasını göstermeli.

Stoch her zaman yüzde yüzünü veriyor. Antrenmanlarda bunu yapıyor ve kulübede bile kendini yargılamıyor. Golün dışında da iyi işler çıkardı. Takıma verdiği katıdan dolayı mutluyum.

6 maçtır yenilmiyoruz ve en önemlisi bu. Takımımız iyi performans gösteriyor, ilk yarı hariç. Pazar günü bizi bekleyen bir maç var. Maç maç gitmeliyiz. Nereye kadar gideceğiz onu göreceğiz."

UĞUR DEMİRKIRDI - HAKAN TARHAN - MUSTAFA AKIN - İSTANBUL / DHA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!