Fenerbahçe tebaasına geçtim

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe tebaasına geçtim
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2012 23:19

Sarı lacivertli kulübün başkanı, Metris’te bir şöhretli ismi daha etkilemiş.

Haberin Devamı

Metris Cezaevi’nde Aziz Yıldırım ile ilginç diyalogları olan “Cüppeli” Ahmet Mahmut Ünlü, F.Bahçe Başkanı’nın bir arkadaşına, “Aziz Bey’le burada yarım saat konuştuk, onun tebaasına geçtim. En büyük Fenerbahçe” dedi.

METRİS Cezaevi’nde tutuklu bulunan ve “Cüppeli Ahmet Hoca” olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü’nün, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’la yarım saat görüştükten sonra, “Ben de onun tebaasına geçtim” dediği anlaşıldı. İddiaya göre Fenerbahçe yöneticilerinden biri, tutuklu bulunduğu günlerde Yıldırım’ı cezaevinde ziyaret etti.
Cam perde arkasında telefonla yapılan bu görüşme devam ederken Aziz Yıldırım arkasından Ünlü’nün geçtiğini fark etti. İşte Yıldırım tam da bu sırada, “Hoca, bak Fenerbahçeli arkadaşım geldi. Sen de bir merhabalaş” diyerek telefonu Cüppeli Ahmet Hoca’ya uzattı.

Haberin Devamı

‘Dışarıda birbirimizden hoşlaşmazdık’

Telefonu alıp konuğa, “Selamünaleyküm, hoşgeldin” diyen Ünlü, sonrasında şöyle devam etti:
“Yahu, Aziz Bey ile cezaevi öncesi herhalde karşılıklı hoşlaşmazdık ama burada yarım saat konuştuk, ben de onun tebaasına geçtim! Üstelik Fenerbahçeli de oldum. En büyük Fenerbahçe.” Yıldırım ve konuğunu güldüren bu diyalogun ardından ikilinin konuşmaları Ünlü’nün diğer söz ve sohbetleri üzerinde sürdü. Ancak o diyaloglar, Yıldırım arkadaşlarına, “Bunlar aramızda kalsın, olur ya hoca alınabilir, üzülebilir” dediği için açığa çıkmadı.

Karagümrük çetesinden tutuklandı

Ahmet Mahmut Ünlü, kamuoyunda ‘Karagümrük Çetesi’ olarak bilinen suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında tutuklu olarak yargılanıyor. Karagümrük Çetesi’ne düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan Ünlü, ‘fuhuş’, ‘fuhuş için insan ticaretine azmettirme’ ve ‘tehdit’ suçlamalarıyla tutuklanmıştı. Cüppeli’nin tutuklanması cemaatinde şok etkisi yaratmıştı. Ünlü’nün yakınları da zaman zaman cezaevi önünde gösteriler yapmıştı. Ünlü ile uzun süre Metris Cezaevi’nde kalan Aziz Yıldırım arasında zaman zaman sohbetler gerçekleştiği basına yansımıştı.

‘Bana bedava dua ediyor’

AZİZ Yıldırım, yargılandığı davada Cüppeli Ahmet Hoca ile samimiyetini de anlatmıştı. Bir duruşmada sırasında Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar’ın bir telefon tapesindeki “Hocaya okuttuk” sözlerine sıra geldiğinde ikili arasında şu diyalog yaşanmıştı:

Haberin Devamı

· Yıldırım: Benim yanımda da hoca yatıyor. Onunla görüşüyorum. 300 bin TL bir hocaya verilir mi?
· Mahkeme Başkanı: Yanınızda kim yatıyor?
· Yıldırım: Cüppeli Ahmet Hoca. Bana bedava dua okuyor. 300 bin TL fazla değil mi, kazık mı yediniz? Eğer futbol temizlenecekse hepimiz erkek gibi konuşalım.
· Şakar: Önce sizden başlayalım.
· Mahkeme Başkanı: Hoca senin yanında. Sen de okutturuyor musun?
· Yıldırım: Okuyor tabi. Kendi için de bizim için de boyuna dua okuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!