Fenerbahçe Sivasspor maçı ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Sivasspor maçı ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2015 10:59

Fenerbahçe ve Medicana Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son maçında karşı karşıya gelecek. Bu sezonun son maçını da alarak 2. yarıda şampiyonluk iddiasını sürdürmek isteyen Fenerbahçe'de parola mutlak galibiyet. Peki Fenerbahçe, Medicana Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Haberin Devamı

Beşiktaş, Anadolu ekibi Sivasspor'u Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda konuk edecek. Fenerbahçe 37 puanla Süper Lig'de 2. sırada yer alıyor. 14 puanla 15. sırada düşme hattının bir üstünde yer alan Medicana Sivasspor'un hedefi ise bu maçı alarak Süper Lig'de kalabilmek. Peki Fenerbahçe, Medicana Sivasspor maçı saat kaçta?

FENERBAHÇE MEDİCANA SİVASSPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

Maç: Fenerbahçe - Medicana Sivasspor 

Stad: Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi

Tarih: 28 Aralık 2015 Pazartesi

Saat: 20.00

Kanal: Lig Tv

Van Persie'den beklenti büyük

Antalyaspor maçında 2 kez ağları havalandıran Van Persie, son günlerde oldukça formda.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta Türkiye Kupası’nda oynanan Antalyaspor maçında 2 kez ağları havalandıran Van Persie'nin Sivasspor maçında ilk 11'de çıkması bekleniyor.

Herhangi bir sakatlığı bulunmayan ve antrenmanlardaki performansıyla teknik heyetin yüzünü güldüren tecrübeli oyuncuyu gol bölgesinde Diego Ribas destekleyecek.

Robin Van Persie 15 lig karşılaşmasında 5 gol attı.

Fener'de çok eksik var

Sarı lacivertli ekipte Fernandao ve Nani cezalı, Alper Potuk ve Raul Meireles ise sakat oldukları için bu akşam sahada olamayacak. Ligin ilk yarısının son maçında Fenerbahçe'nin tam 5 futbolcusu sarı kart sınırında bulunuyor. Simon Kjaer, Bruno Alves, Mehmet Topal, Josef ve Caner Erkin, Sivas maçında sarı kart görmeleri durumunda, ikinci yarının ilk mücadelesi olan Eskişehir deplasmanında sahada olamayacak.

Sivas'ta tek eksik Adem Koçak

Sivasspor orta sahasının önemli ismi Adem Koçak'ın sakatlığı bulunuyor. Teknik direktör Okan Buruk'un tecrübeli orta saha oyuncusunun yokluğunda Kone ile Yekta Kurtuluş ikilisini oynatacağı düşünülüyor. Yiğidolar’da iki oyuncu kart sınırında bulunuyor. Cicinho ve Yiğit İncedemir, sarı kart görmeleri halinde Galatasaray ile oynanacak ikinci yarının ilk maçında takımlarını yalnız bırakacak.

Haberin Devamı

Muhtemel 11'ler;

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan, Kjaer, Alves, Hasan Ali, M.Topal, Josef, Markovic, Diego, Volkan Şen (Caner), Van Persie
Sivasspor: Setkus, Cicinho, Boye, İbrahim Öztürk, Ziya, Burhan, Kone, Yekta, Beykan, Aatıf, Eneramo

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!