Fenerbahçe o kadar büyüdü ki

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe o kadar büyüdü ki
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2013 00:15

Kiğılı yeni sponsorluk anlaşmaları öncesi bir noktaya dikkat çekti

Haberin Devamı

FORMA TEDARİKÇİSİNDEN EN AZ 10 MİLYON EURO BEKLENİYOR

Adidas ile sözleşmesi 4 ay sonra bitecek sarı lacivertli kulübün başkan vekili, “5 yıl önceki anlaşmadan sonra çok büyüdük. Yeni imzaların da bu gerçeğe göre atılması gerekir” dedi.

SON günlerde sponsorluk atağına geçen Fenerbahçe, forma tedarikçisi konusunda da çalışmalarını sürdürüyor. Sarı lacivertlilerin formalarını bilindiği gibi Adidas yapıyor. Bu nedenle F.Bahçe Yönetimi de, uzun yıllardır sponsorluklarını üstlenen firma ile görüştükten sonra diğer tekliflere yanıt verecek. Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, zaman içinde yaşadıkları büyümeye dikkat çekti. Gerek Fenerbahçe’nin gerekse de Fenerium’un 5 yıl önce imzalanan anlaşmadan sonra çok büyüdüğünü ve önemli bir şirket haline geldiğinin altını çizen Kiğılı, yeni anlaşmanın da buna göre yapılacağını belirtti.

Haberin Devamı

EN İYİ ANLAŞMAYI YAPACAĞIZ

KİĞILI, Adidas ile devam eden sözleşmelerinin 4 ay sonra biteceğini belirtirken, “Forma tedarik anlaşması için acele etmiyoruz. Önümüzde bir süreç var. Karar vermek için 4 aylık bir zamanımız olacak. Henüz biten bir şey olmadığı için bu konudaki tüm spekülasyonlar yanlış ve bize zarar veriyor. En iyi anlaşmayı yapmak için görüşeceğiz. Ama ilk önceliğimiz Adidas ile. Onlarla görüştükten sonra anlaşamazsak diğer firmaların tekliflerini de dinleyeceğiz” diye konuştu. Sarı lacivertli kulübün, forma anlaşması yapacağı firmadan 10-15 milyon Euro’luk bir gelir beklediği ifade edildi.

Görüşme var anlaşma yok

BU arada F.Bahçe Kulübü de dün bir açıklama yaparak; “Bazı haber kaynaklarında şirketimizle ilgili resmi ürün tedarikçiliği konusunda haberler yer almaktadır. 2014-15 sezonundan başlamak üzere resmi ürün tedarikçiliği konusunda bazı görüşmelerimiz olmakla beraber, henüz sağlanmış herhangi bir anlaşma yoktur” ifadelerini kullandı.

Yeni yıl hediyesi
MINI COOPER

Sarı lacivertli kulüp, bu kez çalışanları için parti verdi.

F.BAHÇE Kulübü, çalışanları için Faruk Ilgaz Tesisleri’nde görkemli bir yılbaşı partisi organize etti. Kutlamaya Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri de katılırken, 3 kulüp çalışanına çekilişle MINI Cooper marka otomobil hediye edildi. F.Bahçe CEO’su Hasan Hakkı Yılmaz ise; “2013 bizim için iyi bir yıldı ama ben 2014 yılının çok daha güzel geçeceğine inanıyorum. Biz önemli bir kulüp, başarılı bir şirketiz” dedi.

Haberin Devamı

Yabancılar meydan okudu

F.BAHÇE, Kayseri maçının hazırlıklarını teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde basına kapalı antrenmanla sürdürdü. Sol üst adalesinde sertleşme bulunan Caner ’in tedbir amaçlı antrenmana katılmadığı ve özel program dahilinde çalıştığı, tedavisi süren Emre’nin da kendi programı çerçevesinde çalışmasına devam ettiği bildirildi. Meireles, Kuyt ve Alves’in verdiği ilginç poz ise dikkat çekti.

Saracoğlu anıldı

1934-1950 arasında 16 yıl boyunca F.Bahçe başkanlığı yapan Şükrü Saracoğlu, ölümünün 60. yılında Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabrinde anıldı. Törene; F.Bahçe asbaşkanlarından Tahir Perek ile yöneticilerden Ünal Uzun ve Saracoğlu’nun yakınları katıldı.

Haberin Devamı

Kraliçeler yemek yedi

F.BAHÇE Kadın Basketbol Şube Sorumlusu ve Yönetim Kurulu Üyesi İsfendiyar Zülfikari, G.Saray’ın yenilmezlik unvanına son veren sarı lacivertli takıma öğle yemeği verdi. Yemeğin ardından Zülfikari, teknik heyet ve oyunculara kendi hazırladığı yeni yıl hediyelerini de takdim etti. Tolga YENİGÜN

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!