'Fenerbahçe için artık mucize...'

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe için artık mucize...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2017 21:04

Hürriyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Ahmet Ercanlar, Kayserispor-Fenerbahçe maçını değerlendirdi…

Haberin Devamı

İşte Ahmet Ercanlar'ın maç sonu açıklamaları:

Bu akşamki Fenerbahçe’yi nasıl özetlersin?

Rezalet bir futbol, pas vermekten aciz futbolcular, boş kaleye golü atamayan golcüler. Maçın özeti Fenerbahçe adına buydu. Kayserispor'da oynayan Deniz Türüç kadar yetenekli bir orta sahası bile yoktu Fenerbahçe'nin... Tarihte hiç böyle bir Fenerbahçe kadrosu olmamıştı... Zirve artık çok ama çok uzaklarda onlar adına.

Bu çöküşte sorumlu kim?

Terraneo ile başlayan yanlış kadro oluşumu, Pereira'nın takımın ruhunu oluşturan oyuncuları göndermesi ve Fenerbahçe yönetiminin tüm bunlara göz yumması. Sarı lacivertli yönetim takımın içinin boşaltılmasına izin verdi. Orta sahayı tek düze ve düşük yetenekli oyuncularla doldurdular. Bu son da bu durumda kaçınılmaz oldu.

Haberin Devamı

Şampiyonluk şansı bitti mi Fenerbahçe adına?

Bitti. Fenerbahçe için bu hafta artık nokta konuldu. Matematiksel olarak şans olsa bile kadro bu yarışı kaldıracak düzeyde değil. Geçmiş olsun... Bu sezon bu gece lig için Fenerbahçe adına bitti. Medipol Başakşehir ile puan farkı 7. Beşiktaş da yarın kazanırsa bu fark 9 olacak ki Galatasaray’ı da sayarsak bu takımları yakalayıp geçmek Fenerbahçe için artık mucize gibi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!