Fenerbahçe hak etti

ÇOK fazla uzatmadan 90 dakikanın bir özetini çıkaralım ve bakalım.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ve Trabzonspor neler yaptı diye sorular yöneltelim. Hangi taraf kazanmalıydı diye tartışalım. Bütün hepsinde dün akşamki maçı Fenerbahçe hak etti çıkar.
İki takım kadrosu açısından görüntüde büyük fark var. Peki Trabzonspor bu kadar eksilere rağmen ne yapabilirdi? Hani o eski Trabzon ruhu olsa tekmeye kafa koyan veya rakibinden iki misli fazla koşan ve yüreği olan, o zaman F.Bahçe’yi bozabilirdi. Böyle olunca Fenerbahçe rahat oynadı ve kazandı.

SAHAYA DÖNMELİ

Aslında sarı lacivertlilere aradaki farkı açmak için ellerine fırsatlar geldi ama faydalanamadılar. İlk yarı 25 dakika F.Bahçe bir direnç yaptı. Trabzon top kullanamadı. Neden? Yine iki kadro arasındaki farktan. Bordo mavililerin artık şike olayını başkalarına bırakıp, bir an önce sahaya dönmeleri gerekir.
Dönelim Fenerbahçe’ye... Hedefleri 3 kupaydı bir tanesini aldılar. Futbolda olur. Ama onların da futbol yapıları ve oyun tarzları çok iyi değil. Mutlak eksik yerlerini seneye tamamlayacaklardır. Tabii bu yıldan ders almışlarsa.

Haberin Devamı

AYDINUS DÜZGÜN YÖNETTİ

Fırat Aydınus düzgün maç yönetti. “Bu maça verilir mi” diyenleri utandırdı. Bütün hakemlere bütün maçları vereceksiniz. O kulüple sorunlu da olsalar. Aydınus özellikle ince hesaplar yapmayan, bunu da kararlarına yansıtmayan bir karaktere sahip hakem tipi. Hiç tanımamama rağmen seyrederken bunu hissediyorum. Kolay kolay da yanılacağımı zannetmiyorum.

Yazarın Tüm Yazıları