Fenerbahçe "göze geldi"

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe göze geldi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2014 12:13

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 41 puanla, ikinci sıradaki Galatasaray'ın 8 puan önünde lider tamamlayan Fenerbahçe, ikinci yarıda adeta göze geldi.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertliler, ikinci yarının başında arka arkaya gelen sakatlıklar nedeniyle sıkıntı yaşıyor. Alper Potuk ve Emenike'den sonra golcü futbolcu Webo, dün oynanan Eskişehirspor maçında sakatlar kervanına katıldı.

Sakatlıklar kamp dönemi başladı

Fenerbahçe'de sakatlık sıkıntısı ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdüğü kampta başladı. Antalya'daki kampın son gününde Azerbaycan'ın Neftçi Bakü takımıyla oynanan hazırlık maçında omzunun üzerine düşerek sakatlanan Alper Potuk'un, sol omzunda yırtık tespit edildi. Omzunda iki kemik arasındaki bağda, eklemi oluşturan kapsülde ve etrafındaki dokularda yırtıklar belirlenen Alper'in 3 haftalık bir tedavi sürecinin ardından takıma dönmesi bekleniyor. Torku Konyaspor ve Eskişehirspor maçında forma giyemeyen Alper, Eskişehirspor maçı öncesi koşulara başladı.

Emenike 3 hafta yok

Alper Potuk'un ardından ikinci yarının ilk haftasında Fenerbahçe'de Emenike de sakatlandı. Fenerbahçe'nin Torku Konyaspor'u 2-1 yendiği maçta sakatlanan Nijeryalı futbolcu Emmanuel Emenike'nin, yaklaşık 3 hafta takımdan uzak kalması bekleniyor. Sağ arka adalesinde ağrı hissettiği için Torku Konyaspor maçının 80. dakikasında oyundan çıkan Emenike'nin bacak üst arka adale grubunda biceps femoris kasında ikinci derece kısmi yırtık tespit edildi.

Haberin Devamı

Webo da sakatlandı

Sarı-lacivertlilerde Alper Potuk ve Emenike'nin ardından Eskişehirspor maçında Webo da sakatlandı. Eskişehirspor maçında Emenike'nin yerine ilk 11'de forma giyen Webo, maçın 34. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Webo'nun çekilen MR ve tomografisinde, peroneal kasta ve kasın zarında kısmi yırtık ve kanama tespit edildi.

Fenerbahçe'de izin günü

Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor'a 2-1 mağlup olan lider Fenerbahçe, 20. haftada deplasmanda yapacağı Sivasspor maçının hazırlıklarına yarın başlayacak. Teknik direktör Ersun Yanal'ın bir gün izin verdiği sarı-lacivertli futbolcular, yarın akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde toplanacak. Sarı-lacivertliler, haftanın ilk çalışmasını saat 18.00'de gerçekleştirecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!